Sluit jij ook aan bij het Recruitment Leaders Network Nederland?

Het Recruitment Leaders Network (RLN) is een exclusief netwerk voor corporate recruitment managers en leaders in Nederland. Dit netwerk bestaat uit senior leiders binnen Talent Acquisition, Recruitment en Werving (zoals Employer Branding), variërend van global, EMEA tot Nederland. Belangrijkste criteria zijn dat je leiding geeft, budget verantwoordelijk bent, kennis en ervaring kan inbrengen en natuurlijk een prettige en fijne collega bent om mee te netwerken.

Gaaf, ik meld me aan!
“Als Recruitment Leaders Network brengen we leiders in het veld samen om te inspireren, kennis en best practices te delen, zowel op praktisch als op strategisch niveau. Laten we elkaar inspireren en uitdagen!” – Marilyn Burgersdijk, Global Head of Talent Acquisition bij Cerba Research

Til samen de recruitmentnorm omhoog

Het RLN is opgericht om gelijkgestemde professionals samen te brengen die verantwoordelijk zijn voor de recruitment- en wervingsstrategie, inclusief budgettoewijzing. Bovendien fungeert het netwerk als een warme en verbindende omgeving waar je je direct thuis voelt. Ons streven is om een vrije ruimte te creëren waar kennis en best practices vrijelijk worden gedeeld, waardevolle verbindingen ontstaan, en waar we gezamenlijk de normen voor talentacquisitie en Employer Branding naar nieuwe hoogten tillen.

“Het Recruitment Leaders Network faciliteert het enige netwerk in Nederland voor beslissers op het gebied van recruitment. In een veilige, gelijkwaardige en unieke omgeving bespreken we onderwerpen waar de leden dagelijks mee te maken hebben” – Jan Karel Sindorff, Oprichter van Cooble

Bezoek jaarlijks minimaal vier high-end evenementen

Door het jaar heen organiseert Werf& verschillende (besloten) bijeenkomsten, elk met een ander thema. Hier delen nationale en internationale leiders in werving en andere inspirerende sprekers hun kennis en ervaringen. De voorlopige planning voor 2024:

  • 18 april:          Bedrijfsbezoek Picnic
  • 23 mei:           Future of Talent
  • 3 september:  Bedrijfsbezoek
  • 6 november:   RLN Jaarevent
  • 3 december:   Arbeidsmarkttrends 2025

Sluit jij ook aan bij het Recruitment Leaders Network Nederland?

Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar COO Werf& Karin Moen via karin.moen@werf-en.nl. Je kunt ook klikken op de onderstaande knop:

Gaaf, ik meld me aan!

Leden Recruitment Leaders Network

Foto's Recruitment Leaders Network Jaaropening 2024

Bekijk alle foto’s

Exclusieve partnersBekijk alle partners

SmartRecruiters
Workday