Home Selectie Jaarcongres Programma

Programma

Het programma  voor het Werf& Selectie Jaarcongres is in volle voorbereiding. We hebben een gevarieerd en zeer interessant aantal sprekers bereid gevonden hun kennis met jullie te delen.

We starten om 10.00 met 2 keynotesprekers, Alice Diels en Bas van de Haterd. Aansluitend volgen er 5 keuze tracksessies, waarbij een trackexpert een presentatie zal geven en vervolgens zal er een case worden gepresenteerd. De 5 keuze tracks zijn Selectie, Candidate Experience, Employer Branding, Zorg en Overheid.

Na de uitgebreide lunch is er wederom de keuze uit de 5 verschillende tracksessies, maar met nieuwe experts en cases.

We sluiten het officiële programma af met een plenaire keynote. Daarna kan je onder het genot van een hapje en een drankje de dag afsluiten tijdens de netwerkborrel.

De komende weken zal het onderstaande programma volledig gevuld worden. Wil je op de hoogte blijven van het programma en de sprekers tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Via onderstaande button kun je het blokkenschema bekijken. Door op de vlakken te klikken vind je meer over de inhoud van de sessie en over de spreker.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen