Home Selectie Jaarcongres Sprekers Gusta Timmermans

Gusta Timmermans

Met ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak een echte recruitment expert. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche,

mede eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied.

Gusta is tevens voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarkt professionals in Nederland.

Heeft recent het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’ geschreven. Hierin helpt Gusta je niet alleen bij alle facetten van een succesvol selectiegesprek, maar geeft ze ook tips en inzichten over hoe je een effectieve recruitment strategie kunt bouwen.

Ze is per april 2018 eigenaar van Recruitment Builders, met als grootste doel de recruitment wereld professioneler maken. Door bedrijven te helpen bij het transformeren, optimaliseren en innoveren van alle recruitment activiteiten die nodig zijn om het juiste talent aan te trekken en te behouden.

Expertsessie Employer Branding

Gusta verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres een expertsessie over Employer Branding.

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen