Geert-Jan Waasdorp

FunctieOprichter BedrijfIntelligence Group Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Geert-Jan Waasdorp?

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group, het onderzoeks- en databureau gespecialiseerd in arbeids­markt­communicatie en recruitment en de Academie voor Arbeids­markt­communicatie.

Met een nuchtere, onaf­hankelijke, praktische en feitelijke kijk op de arbeids­markt adviseert Geert-Jan werkgevers, variërend van doel­groep­gerichte werving, employability tot en met inter­nationale recruitment­vraagstukken. Altijd vanuit feiten, en geïnspireerd vanuit honderden succesvolle praktijk­voorbeelden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om een wervings­aanpak te kiezen die het dichtste bij hen staat en tegelijker­tijd zorgt dat zij effectiever en efficiënter in staat zijn om hun Instroom, doorstroom en uitstroom te organiseren.

In 2006 richtte hij samen met Martijn Hemminga de Academie voor Arbeids­markt­communicatie op. Hij is uitgever van werf-en.nl en auteur van o.a. ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’, ‘Recruitment­kengetallen 2013’, ‘Zo vind u een baan’ en ‘Schaarste bestaat niet’. Tevens heeft hij verschillende online instrumenten bedacht, te weten www.arbeidsmarktkansen.nlen www.vacatureverbeteraar.nl. Kortom, Geert-Jan is een fervent blogger en ondernemer en leeft de arbeids­markt in al haar facetten.

Tijdens het Seminar?

Geert-Jan verzorgt de sessie “Slimmer werven met behulp van ChatGPT” – Wie de slimste vragen kan stellen, krijgt unieke inzichten. Wie unieke, eigen data en informatie kan toevoegen, krijgt gerichte content. Wie nu de kracht van ChatGPT ziet, integreert en omarmt in zijn recruitment, onboarding, interne moboliteit, workforce planning etc. neemt een belangrijke stap in het winnen van de war for talent. In hoe je dat goed doet, laat Geert-Jan Waasdorp je zien. Door samen te werken, te inspireren, unieke toepassingen te laten zien, snap jij hoe jij voordeel kunt halen uit ChatGPT in het recruitmentproces.

Weten hoe je slimmer werft met ChatGPT?

Koop jouw ticket

 

 

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS