Jeroen van Rossum

FunctieCHRO & CTO BedrijfJEX Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Jeroen van Rossum?

Jeroen van Rossum (1981) is als CHRO van JEX – één van de top 10 start-ups in Nederland in 2022 volgens LinkedIn – o.a. verantwoordelijk voor modern en schaalbaar personeelsbeleid en een sterk werkgeversmerk. Jeroen heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een diverse kartrekker met een sterke focus op personele schaalbaarheid, dienstbaar en wendbaar leiderschap en talentontwikkeling. Ook staat Jeroen aan de wieg van het productlandschap en de product roadmap van JEX, waar zijn ervaringen met digitale innovatie en de uitzendmarkt samenkomen.

Maar oude liefde roest niet. Als ‘omhooggevallen recruiter’ jaagt Jeroen nog altijd met veel plezier de werving aan van steeds meer enthousiaste JEX’ers. In iets minder dan twee jaar tijd groeide het personeelsbestand van 35 naar ruim 250 in maart 2023 en is de verwachting dat het team van JEX zal groeien naar 800+ in 2025.
Voor JEX was Jeroen actief op het snijvlak van HRM, recruitment, marketing en digitalisering bij o.a. Olympia, G4S en Coolblue, die andere Rotterdamse groeiparel.

Jeroen woont met zijn man Martijn en zijn twee katten in Leidschendam. Buiten zijn werk besteedt hij zijn tijd aan politiek, schrijven, koken en lang tafelen.

 

Tijdens Werf& Live?

Jeroen verzorgt een van de keynotes in de ochtend “Worden of zijn? Employer branding zonder wensdenken” In de keynote neem ik je mee in hoe ik op het snijvlak van wensen en zijn belandde bij verschillende werkgevers en hoe ik een waarachtige vertaling naar employer brand wist te maken. In de break-outsessie in ronde 1 (11.30-11.55 uur) nemen we de vervolgstap naar een sollicitatie-ervaring die aansluit op dat echte verhaal.

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS