Martijn Hemminga

FunctieOprichter BedrijfRecruitment Tech Network Bekijk profiel op LinkedIn

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitment Tech Network, een internationaal platform dat recruiters en leveranciers van tooling informeert, inspireert en bij elkaar brengt. Met toonaangevende initiatieven als Recruitment Tech Event, Recruitment Tech Demo_Day, Recruitment Tech Landscape en diverse websites en nieuwsbrieven heeft het platform een essentiële bijdrage geleverd aan het inzichtelijk maken van de markt.

Naast Recruitment Tech Network is Martijn ook mede-oprichter van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&. Hij schrijft, traint, spreekt en adviseert daarnaast op het gebied van recruitmenttechnologie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Martijn tijdens het Festival

Martijn verzorgt de sessie ‘Zo maak je een podcast voor werving’ – ronde 2 (14:15-15:00) in zaal 9.

De helft van de Nederlanders luistert regelmatig een podcast blijkt uit cijfers van afgelopen juli. Dat betekent ook heel veel kansen voor werving. Of het nu gaat om doelgroepwerving en/of employer branding. Maar waar moet je beginnen? Hoe bepaal je de inhoud en ga je het zelf doen of uitbesteden. In deze workshop tijdens het Festival krijg je heel veel concrete tips om nog dit najaar (of anders in 2024) zelf een podcast te kunnen lanceren. Ook neemt Martijn apparatuur mee, zodat je zelf ook achter de microfoon kunt plaatsnemen.

In ronde 3 (15:15-16:00) gaat Martijn samen met Peter Boerman en jou in gesprek in een live podcastshow waar je als publiek bij kunt zijn.

 

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency