Odile Elshout

FunctieDirecteur Marketing & Communicatie BedrijfVolker Wessels Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Odile Elshout?

Odile Elshout is Directeur Marketing & Communicatie bij VolkerWessels. Ze is verantwoordelijk voor het opbouwen van het merk VolkerWessels en richt zich op het interne- en externe communicatie en woordvoering. Ze adviseert directies van VolkerWessels-ondernemingen en helpt hen een strategie te ontwikkelen om specifieke doelgroepen op eigen kracht aan te trekken en het recruitment proces te optimaliseren.

Eerder werkte ze als jonge headhunter en als recruitment manager in de IT branche. Werven op eigen kracht is haar speerpunt geworden. En dat kan niet zonder een arbeidsmarktcommunicatiestrategie en een aantal randvoorwaarden. Iedereen speelt daarin een rol; de board, directies, leidinggevenden en teamleden.

VolkerWessels zet sponsoring en eigen contentcreatie in om de relevante doelgroepen te bereiken. Elke dag wordt er gewerkt aan het opbouwen van een merkvoorkeur. Het is vervolgens aan het hele team om deze geïnteresseerden in het bedrijf te krijgen en te houden. “Bij VolkerWessels zijn we pas net begonnen en de reis in het bouwen van ons werkgeversmerk geeft enorm veel energie.”

Tijdens de Webinar Week?

Odile gaat samen met Caroline Pols in gesprek over ‘De voorsprong van Volker Wessels in deze krappe markt‘ – Volker Wessels wil dat talent intrinsiek kiest voor haar werkgeversmerk. Hoe verleiden ze talent in deze krappe arbeidsmarkt.

Nieuwsgierig?

Schrijf je nu hier in voor deze webinar

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig