Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

Redactie Op 20 mei 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1177x gelezen
Deel dit artikel:
Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van flexiblisering tot social media. Van sourcing tot candidate experience. Hoe kunt u juist nu effectief werken aan uw employer brand en online uw doelgroepen benaderen, bereiken en bewegen?

Direct inspiratie voor uw eigen organisatie

De Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie is de training bij uitstek om in een zeer korte periode te ontdekken hoe u als werkgever verschil kunt maken op de arbeidsmarkt. Met een kleine groep deelnemers gaat u in een informele sfeer in op alle aspecten van het vakgebied. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Wie de Summercourse volgt, kan direct de volgende dag succesvol aan de slag met zijn operationele, tactische en strategische arbeidsmarktcommunicatie.

Wat levert deelname aan de Summercourse op?

Tijdens de Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer uitgebreid in op onderwerpen als werving, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie.

Na afloop van de Summercourse arbeidsmarktcommunicatie bent u in staat om:

  • uw arbeidspotentieel beter te bereiken, te benaderen en te bewegen;
  • zowel actieve als reactieve wervingskanalen op de juiste manier in te zetten;
  • employer branding optimaal in te zetten binnen uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie;
  • relaties aan te gaan en te onderhouden met uw arbeidsmarktdoelgroepen;
  • uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie accountable op te zetten;
  • …en vooral: meer wervingssucces te halen. 

Gewaardeerd met een 8,8!

Dankzij actuele voorbeelden en cases maakt u als deelnemer samen met deskundige docenten steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van collega-deelnemers. En dat wordt gewaardeerd. Eerdere edities van de Winter- en Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie zijn op de onafhankelijke site Springest gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, reacties van deelnemers, de locatie en de docenten op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Hier kunt u ook de brochure downloaden. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners