Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

Er zijn alweer een boel mooie cases binnen voor de Werf& Awards 2021. Wil je ook nog meedingen om de prijzen? Je krijgt uitstel tot woensdag 24 maart om 17.00. Een mooie kans om jouw prestaties in het zonnetje te zetten!

Peter Boerman Op 19 maart 2021 Gem. leestijd 3 min134x gelezen
Deel dit artikel:
Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

De Werf& Awards zijn jaarlijkse prijzen voor cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (in bijvoorbeeld werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenders of detacheerders) in de breedste zin van het woord.

We hebben besloten om toe te geven aan de verzoeken om uitstel, tot 24 maart.

Wij krijgen veel vragen over een het verlenen van uitstel op de inzendtermijn. Wij hebben besloten om toe te geven aan deze verzoeken. De deadline die stond op vrijdag 19 maart om 17.00 hebben we daarom verschoven naar woensdag 24 maart, 17.00 uur. Als je tot de genomineerden behoort, ontvang je daar op 19 april bericht over. Vervolgens starten de publieksstemmen en mag jij jouw case 28 april (digitaal) presenteren voor de vakjury.

Er zijn al mooie inzendingen

Een flink aantal mooie cases is al ingezonden. Wat denk je bijvoorbeeld van: Podcast De Dienst van de AIVD,  de online Summer School van Young Capital, of het door Menzis in een thuiswerktijd opgezette referralprogramma. Of bijvoorbeeld de storytellingcase van Cordaan. En wat dacht je van A.S. Watson, die maar liefst 2 prachtige cases inzond, de lancering van een nieuw recruitmentmodel en de lancering van een master recruitmentsite waarmee 7 employer brands in de markt gezet worden.

https://www.werf-en.nl/thema/werf-en-awards/inzendingen-2021/ uitstel

En dan hebben we bijvoorbeeld ook nog de accountants van NBA, die met Soapbox proberen jongeren te verleiden met een ware NBA Impact Challenge 2020. En Modoc lanceerde een online cursus over ‘talenten ontdekken en inzetten’ op Instagram.

Al een mooie divers boeket aan inzendingen dus. Maar daar kan ook zeker nog meer moois bij!

Zien we jouw case straks ook op ons platform?

Wil jij ook kans maken op een Werf& Award? Stuur dan uiterlijk 24 maart 2020 voor 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Werf& Awards.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS