Unieke webinarweek belicht 25 thema’s op de arbeidsmarkt

Peter Boerman Op 25 januari 2017
Gem. leestijd 2 min 1075x gelezen
Deel dit artikel:
Unieke webinarweek belicht 25 thema’s op de arbeidsmarkt

Alles weten over onderwerpen als employer branding en total workforce management? Doe dan in februari mee aan ‘s werelds eerste webinarweek over de arbeidsmarkt.

Tussen 13 en 17 februari organiseren ZiPconomy en Werf& een hele week gewijd aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van thema’s als Employability, Loopbaan en Mobiliteit, HR & flex en Arbeidsmarktdata en -technologie. In totaal 25 experts spreken de kijkers en luisteraars in de webinarweek bij over de meest recente trends. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen.

Gewoon, van achter je eigen computer

‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, uitgever van Werf& en initiatiefnemer van de unieke week.

webinarweek webinar weekNieuwe kansen en vraagstukken

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. ‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant. Dat biedt nieuwe kansen voor organisaties, maar ook nieuwe vraagstukken.’

‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant en biedt kansen’

De uitgever van ZiPconomy ziet de webinarweek niet alleen als een mooie manier om al die ontwikkelingen te duiden. Ook wil de mede-initiatiefnemer de luisteraar praktische handvatten mee te geven om met die ontwikkelingen om te gaan. ‘Een breed programma, met deels zelfs internationale sprekers, geeft iedereen die met de arbeidsmarkt bezig is de mogelijkheid om goed aan 2017 te beginnen.’

10 keynotes, 5 webinars per dag

Elke dag in de webinarweek krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen.

Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

webinarweek werf& zipconomy

Sprekers tot nu toe

Enkele sprekers die deelnemen zijn Gerry Crispen (oprichter van CareerXroads.com), Anouk Kon (‘evangelist’ bij Indeed) en Marleen Deleu (expert in flexibele arbeid). Ook Mark Bassie (Flex-Beheer), Monique den Uyl (specialist Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid bij Leeuwendaal), de bekende (emeritus) HR-hoogleraar Rob Vinke, fiscalist Tjako Streefland, Peter Reagan (van het Amerikaanse Staffing Industry Analysts) en Dzjeng-oprichter Wim Davidse hebben hun medewerking toegezegd.

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu gratis aan! Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma, de inhoud van de webinars en inschrijving.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners