Vacature: Partnermanager Werf& (32 uur of meer)

We zoeken iemand die verantwoordelijk wordt voor alle commerciële activiteiten bij Werf&.

Redactie Op 26 juni 2019 Gem. leestijd 3 min791x gelezen
Deel dit artikel:
Vacature: Partnermanager Werf& (32 uur of meer)

Jouw eerste dag bij Werf&…

Alle collega’s zijn weer terug van vakantie en gelukkig maar, want er is van alles te doen. Nadat je van harte welkom bent geheten en bent geïnstalleerd op je werkplek, sluit je meteen aan bij het maandoverleg.

Niet alleen zijn we net verhuisd naar een nieuw kantoor, we hebben binnenkort ook het Werf& Selectiejaarcongres gepland staan. Mooie kans om kennis te maken met veel van onze partners, zoals MrWork, EN HR, Jobrapido, Macknificent, Indeed en Saba Lumesse. En 2020 staat ook alweer voor de deur, met prachtige events en nieuwe (internationale) ambities. Ruim voldoende momenten om onze partners een podium te bieden en hen te helpen hun zichtbaarheid te verbeteren en doelstellingen te realiseren. Kortom: genoeg om meteen je tanden in te zetten.

Wat ga je doen?

Als partnermanager ben jij als het ware de relatiemanager voor al onze huidige en nieuwe partners. Je komt te werken in een ondernemende organisatie waar het afgelopen jaar grote stappen zijn gezet. Werf& heeft een sterke basis van meer dan 20 zeer gewaardeerde partners. Daar zijn we trots op en blij mee. En elke maand krijgen we nog meer verzoeken van potentiële nieuwe partners om zich aan te sluiten, deel te nemen aan een van onze events of content aan te leveren die we kunnen plaatsen op ons veel gebruikte platform.

We hebben in juni een nieuwe website gelanceerd met maandelijks tussen de 200.000 en 300.000 pageviews. Daarnaast organiseren we meerdere succesvolle on- en offline evenementen per jaar voor tussen de 50 en 500 aanwezigen en zoeken we continu naar de beste manieren om onze partners een mooie propositie te bieden.

Jij bent het kloppende commerciële hart van al onze activiteiten!

Jij krijgt de kans om verder te bouwen aan dit succes. Als partnermanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en koesteren van de relaties met onze partners. Je kent hen door en door, denkt met hen mee en ontwikkelt nieuwe manieren om onze partners te helpen hun verhaal naar buiten te brengen. Je gaat op zoek naar nieuwe partners, in andere deelmarkten (waaronder de flexmarkt) en internationaal. Je vindt het een uitdaging de partners te blijven verrassen en denkt actief mee aan nieuwe initiatieven. Want de verwachtingen overtreffen van onze partners, maar ook die van de bezoekers van ons platform en onze events, is waar jij voor gaat.

Met andere woorden: jij bent het kloppende commerciële hart van al onze activiteiten!

Dat doe je niet en toch ook een beetje alleen

Je krijgt in deze rol veel vrijheid om de commerciële successen voor Werf& te bereiken. Dat geeft veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Dat betekent meteen dat je je niet kunt verschuilen achter een ander. Eigenlijk vind je dat juist wel prettig…

Natuurlijk staan je collega’s voor je klaar en delen ze graag hun kennis met je. Je bent zelfstartend, proactief, positief en kan goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid om je rol goed in te vullen. Je komt zelf met goede ideeën over hoe dingen beter en/of efficiënter kunnen: je weet wat je wil doen, met welke reden, en wat je ermee verwacht te bereiken.

Je hebt een ondernemende instelling en houdt ervan te werken in een klein team

Je hebt een ondernemende instelling en houdt ervan te werken in een klein team, waar vaak snel geschakeld moet worden. Dit geeft jou juist energie: zo kun je echt je steentje bijdragen aan het succes van het bedrijf. Dat alles niet altijd allemaal tot in de puntjes geregeld is maakt jou niet uit. Sterker nog; dat geeft je alleen maar meer ruimte om te kijken waar het beter kan. En dat ondernemende, ja dat ligt jou wel!

Jouw profiel?

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Zeker 5 jaar werkervaring in een commerciële functie, zoals intercedent, W&S-consultant, accountmanager bij een online uitgever of in een aanverwante commerciële functie gelieerd aan de arbeidsmarkt
 • Je legt afspraken goed vast en hebt een prima administratie
 • Je bent nieuwsgierig van aard en hebt interesse in alle laatste ontwikkelingen in het vak, vakgenoten en events.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en altijd enthousiast

Wat mag je van ons verwachten?

 • Gezellige en gedreven collega’s en alle ruimte om jezelf te zijn en het beste uit jezelf te halen
 • Een prima salaris dat past bij wat jij meebrengt aan ervaring, kennis en persoonlijkheid
 • Een baan voor 32 uur of meer, met 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen, op basis van een 40-urige werkweek
 • Werken in een gaaf kantoor in Rotterdam (en soms vanuit huis)
 • Reiskostenvergoeding en vergoeding voor gebruik van je eigen telefoon
 • Laptop
 • Bezoek van events
 • Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Alle ruimte voor opleidingen en ontwikkelmogelijkheden
 • Geen pensioenregeling, wel een compensatie hiervoor

Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Dan horen we graag uiterlijk 10  juli van je. We reageren binnen twee werkdagen op je sollicitatie en zijn natuurlijk bereikbaar voor extra toelichting op bovenstaand profiel. Graag zelfs!

Bel of mail voor meer informatie of om meteen te solliciteren naar: Karen Hulshof (06 12 42 33 13).

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Brockmeyer
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

 • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.