VONQ en Hireserve slaan handen ineen

VONQ en Hireserve gaan nog verder samenwerken. Klanten van het laatstgenoemde ATS krijgen daardoor direct toegang tot meer dan 2.000 verschillende jobboards.

Peter Boerman Op 16 september 2020 Gem. leestijd 3 min96x gelezen
Deel dit artikel:
VONQ en Hireserve slaan handen ineen

VONQ en Hireserve starten een samenwerking om het voor recruiters nog gemakkelijker te maken de juiste kandidaten te vinden. Sinds vandaag sluit het zogeheten jobboard- en socialmedia-portfolio van VONQ naadloos aan op het ATS van Hireserve. Klanten van Hireserve kunnen hierdoor direct vanuit hun ATS jobmarketingcampagnes bestellen en hun vacatures verspreiden op bijvoorbeeld Monsterboard.nl, Facebook, Intermediair en nog eens zo’n 2.000 andere kanalen.

‘Hiermee brengen wij recruitmentmarketing in het hart van de recruiters.’

De beide Rotterdamse bedrijven zijn blij met de verdere samenwerking. ‘Hiermee brengen wij recruitmentmarketing en multiposting nog dichter bij bij de klant, namelijk in het hart van de recruiters, die al dagelijks inloggen in hun Hireserve ATS-omgeving om hun recruitment werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De integratie tussen VONQ en Hireserve zorgt voor een optimale ervaring voor recruiters die nu vanuit hun omgeving vacatures kunnen verspreiden’ aldus Joren de Koning, Director of Partnerships bij VONQ.

Niet meer schakelen

Alle Hireserve-gebruikers krijgen door de samenwerking toegang tot meer dan 2.000 mediakanalen in de wereld. Dat varieert van generieke vacaturesites tot niche sites, aggregators, online hubs en communities, social media-kanalen en apps. Dit zou het dagelijkse leven van Hireserve-gebruikers moeten vereenvoudigen. Zij kunnen nu op één plek alles doen: van taken beheren tot en media kopen. Ze hoeven daardoor niet meer te schakelen tussen verschillende systemen, tijdrovend contractbeheer en media inkopen.

Beide Rotterdamse bedrijven zitten niet stil als het op integraties aankomt.

De samenwerking met VONQ is voor Hireserve bepaald niet de eerste integratie. Vorig jaar maakte het bedrijf bijvoorbeeld ook nog een integratie met Validata bekend, nadat het een aantal jaar daarvoor ook de VacatureVerbeteraar erin opnam. Ook VONQ zit bepaald niet stil, getuige onder meer een recente integratie met het skeeled-ATS en al eerdere strategische samenwerkingen met SmartRecruiters, Cornerstone, Otys, Yellow Yard, Icims, CVWarehouse, eRecruiter, Emply, Raet, TalentSoft, Lumesse, en OneJobSlot. Ook trok het bedrijf vorig jaar een grote investeerder aan. Dat moet de groei van het bedrijf ook over de grens versnellen.

Beeld boven: een kijkje in de keuken op het kantoor van VONQ

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.