Werf& bundelt krachten met NRC Carrière

Peter Boerman Op 28 mei 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1820x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& bundelt krachten met NRC Carrière

Werf& en NRC Carrière slaan de handen ineen en kondigen aan het hele jaar samen inspanningen te gaan leveren om de gezamenlijke doelgroep te informeren.

NRC Carrière, het arbeidsmarktplatform van NRC Media, en Werf&, specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, spreken van ‘een inhoudelijke samenwerking’, die zal bestaan uit ‘kennisdeling middels content, onderzoek en evenementen’, zegt Laurien Roos, productmanager arbeidsmarkt bij NRC Media.

Samen aan de slag

‘We kijken er erg naar uit samen aan de slag te gaan’, zegt Roos. ‘We hebben beide veel kennis die we graag met hr-specialisten in Nederland delen. En dat zullen we toepassen bij verschillende gelegenheden. Niet alleen in de papieren en online versie van Werf&, maar ook tijdens De Wereld Werft, het event in december. Daarnaast zal een whitepaper of downloader worden uitgebracht met de beste stukken uit Werf&, aangevuld met de beste artikelen van NRC Carrière. Het voornemen is in elk geval om samen met Werf& en bijvoorbeeld ook met de Intelligence Group, nog meer interactie te zoeken met de doelgroep en hen verder te helpen in kennis en kunde.’

Enthousiast

Ook Werf& is enthousiast over de voorgenomen samenwerking. ‘NRC Media is als vooraanstaand nieuwsmedium een samenwerkingspartner om trots op te zijn’, aldus eindredacteur Peter Boerman. ‘Bovendien laten ze bij NRC Carrière steevast zien dat ze niet alleen zeer goed weten wat er speelt, maar dat ze dat ook elke keer weer op een leuke en verrassende manier weten te vertalen in goede journalistiek. Het is mooi om die kennis samen te brengen.’

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners