Intelligence Group – Webinar Zorg

Elke maand geeft een online gratis webinar waarin een thema centraal staat. In de maand november is het de maand voor de zorg. Zit jij in de zorg branche en ben je benieuwd naar de recente arbeidsmarkt ontwikkelingen van deze branche? Dan is het webinar Zorg zeker wat voor jou! Het webinar Zorg is op maandag 7 november van 15:00 tot 16:00.

Intelligence Group geeft het webinar in samenwerking met Compagnon. In het webinar wordt er aan de hand van data uitleg gegeven over deze specifieke arbeidsmarkt en ontwikkelingen binnen de zorg markt.

Thomas Inspiratie: PPA – TeiQue

Op 2 november host Thomas International de inspiratie-sessie PPA – TeiQue.
Een interactieve sessie over het gebruik van PPA (gedrag) in combinatie met TEIQue (emotionele intelligentie). Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je de toegevoegde waarde van beide assessments en hoe ze elkaar aanvullen.

Wat is emotionele intelligentie?
De TEIQue biedt nuttige inzichten in het emotionele wereldbeeld van een persoon en de manier waarop hij of zij omgaat met de emoties van anderen.

Verfijn je managementvaardigheden. Neem emotioneel intelligente kandidaten aan. Communiceer effectief. Krijg inzicht in de emoties van werknemers en hoe ze omgaan met relaties. Vind tijdens het recruitmentproces de personen die het beste in je bedrijfscultuur passen door middel van de TeiQue.

Zorg dat je erbij bent!

Inspiratiesessie Thomas: Gedrag (PPA) & Emotionele Intelligentie (TEIQUE)

Verfijn je managementvaardigheden. Neem emotioneel intelligente kandidaten aan. Communiceer effectief. Krijg inzicht in de emoties van werknemers en hoe ze omgaan met relaties. Vind tijdens het recruitmentproces de personen die het beste in je bedrijfscultuur passen door middel van de TEIQUE.

Wat is emotionele intelligentie?
De TEIQUE (emotionele intelligentie) biedt nuttige inzichten in het emotionele wereldbeeld van een persoon en de manier waarop hij of zij omgaat met de emoties van anderen.

Op vrijdag 10 september van 9.15 – 10.45 uur host Thomas International Nederland de inspiratiesessie PPA – TEIQUE.

Wij nodigen je graag uit voor deze kosteloze, virtuele, interactieve sessie over het gebruik van PPA (gedrag) in combinatie met TEIQUE (emotionele intelligentie). Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je de toegevoegde waarde van beide assessments en hoe ze elkaar aanvullen.

Deze sessie is interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen over de toegevoegde waarde van emotionele intelligentie op organisatie- en teamniveau: leidinggevenden, managers, HR-professionals, coaches en trainers.

Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor deze of een van onze andere inspiratiesessies!