Werf& heeft als doel het vakgebied recruitment en arbeidsmarktcommunicatie door inhoudelijke content te professionaliseren. Kwaliteit, onafhankelijkheid en objectiviteit zijn daarbij uitgangspunt. De website wordt gemaakt en onderhouden door een onafhankelijke redactie, bestaande uit Peter Boerman (voor, rechts) en Laura Bosua (rode jasje).

Reader Generated Content

Werf& is niet mogelijk zonder de actieve hulp van partners, lezers en deskundigen uit het beroepsveld of uit de wetenschap. Voor professionals, door professionals dus. Klik hier voor een lijst van onze frequente auteurs.

Verslag doen van een evenement? Een checklist bedacht? Een mooie casus die je wilt delen met je vakgenoten? Wij nodigen je uit om suggesties voor inhoudelijke bijdragen, campagnes, nieuws, nieuwe websites, innovatieve selectiemethoden in te sturen. Ook als je bijvoorbeeld foto’s hebt of wilt maken die we kunnen gebruiken, is daar de ruimte voor. Laat het ons weten via redactie@werf-en.nl.

Redactiestatuut

Werf& werkt met een onafhankelijk redactiestatuut, dat hier is te lezen.

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.