Home Over Werf&

Over Werf&

Werf& is een initiatief van Werf& Media. Deze uitgeverij is onderdeel van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Professionaliseren en van kennis voorzien

Werf& heeft zich ten doel gesteld het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment te professionaliseren en van kennis te voorzien. In januari 2008 is het verhaal van Werf& begonnen, met de allereerste printeditie. Sindsdien verscheen tot februari 2015 elk kwartaal een nieuwe editie, in een oplage van minimaal 5.000 exemplaren, geschreven voor en door professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment.

Sinds 2015 hét online platform over recruitment

Na het stoppen van de printeditie heeft Werf& zich ontwikkeld tot hét online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland. Werf& wil recruiters informeren en inspireren, onder meer met verhalen op de website, maar ook met evenementen als Werf& Live. Sinds 2016 is Werf& bovendien initiatiefnemer van de Werf& Awards, waarbij impactvolle praktijkcases worden beloond.

De website van Werf& staat onder een onafhankelijke en professionele redactie, die hier is te bereiken.