Werken bij Werf&

Wie zijn wij?

Werf& wil recruiters informeren en inspireren, onder meer met verhalen op de website, maar ook met evenementen. In januari 2008 is ons verhaal begonnen, met de allereerste printeditie en sinds 2015 hebben wij ons ontwikkeld tot hét online platform over werving en selectie in Nederland.

Bij Werf& zorgen we er voor dat iedereen die verantwoordelijk is voor het werven en behouden van medewerkers up-to-date blijft middels online content, webinars, inspiratiesessies, nieuwsbrieven en geweldige events. Dit doen wij inmiddels al meer dan 15 jaar en daardoor is onze community volwassen, groot en ijzersterk.

Ons team bestaat uit 2 marketeers, een grafische vormgever, een content creator, een eindredacteur, een eventmanager en een managing director. Bekijk de onderstaande video’s om een beter beeld te krijgen bij onze organisatie. In deze video’s vertelt ons team je meer over de bedrijfscultuur, de doorgroeimogelijkheden en onze werkwijze.

Onze missie

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die verantwoordelijk is voor het werven en behouden van medewerkers up-to-date blijft middels online content, webinars, inspiratiesessies, nieuwsbrieven en geweldige events. Ons team heeft de taak om de markt te blijven inspireren, innoveren en informeren op niveau.

Vacatures

Hieronder kun je het overzicht van al onze vacatures zien. Benieuwd naar meer? Bel of stuur een whatsappje naar onze recruiter Marjolein Lokenberg op 06 14 11 93 77, zij vertelt je graag meer over deze vacature.

 

 

Jij bent helemaal in je element als je blije gezichten ziet bij binnenkomst op een event. Met jouw berg aan ervaring manage jij moeiteloos meerdere events tegelijk. Ook ben je goed in het onderhandelen met sprekers en locaties.

 

Bekijk de vacature

 

 

Als aanspreekpunt voor onze partners weet jij wat ze nodig hebben en zet jij dit om in actiepunten. Jij weet hen altijd proactief te verrassen en zet alle acties uit die voortkomen uit het aangaan, verlengen en intensiveren van onze partnerships. Ook ben je verantwoordelijk voor new business.

 

Bekijk de vacature

Impressie van onze events

Bekijk de onderstaande video’s om een impressie te krijgen van de events die wij organiseren.