Total Talent Management Awards

Over de Total Management Awards

Van strategische personeelsplanning en workforce planning, naar Total Talent Management. Niet alleen vast en flex komen bij elkaar, maar ook interne en externe mobiliteit. Waar werving, grip, behoud, opleiden en reskilling eerst los van elkaar werden georganiseerd, zowel in de organisatie als qua systemen, komt het nu bij elkaar. Toegang tot de juiste skills bepaalt de bedrijfscontinuïteit en winstgevendheid (indien relevant). Deze ontwikkeling is volop gaande en staat tegelijkertijd nog in haar kinderschoenen. Maar één ding is zeker, het is de toekomst. Om deze verder te stimuleren, inspireren en te ondersteunen zijn de Total Talent Management Awards in het leven geroepen

Tijdens Total Talent Summit worden 2 Total Talent Management Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn bedoeld voor het: Inspireren en aanjagen van innovatie en professionaliteit binnen het werkveld van Total Talent Management (/Workforce/Acquisition). Zowel op gebied van vast/flex als interne en externe arbeidsmarkt

De twee Awards die uitgereikt worden zijn:

Total Talent Management Award

Deze award richt zich op het verbindende tussen externe werving voor vast en ingehuurd talent. En/of het verbindende tussen interne mobiliteit of talent ontwikkeling voor vast en ingehuurd talent. En/of een combinatie van beide. 

​Total Talent Management Innovation Award

Deze award is voor (technologische) innovaties binnen het vakgebied van total talent management, waarbij de innovatie expliciet gericht is op zowel vast als ingehuurd talent en daar ook, waar nodig, onderscheid in maakt, en is gericht op de interne en/of externe arbeidsmarkt. 

De awards worden op 21 maart 2024 tijdens Total Talent Summit in Breda uitgereikt.

 

Voorwaarden

Op de voorwaarden-pagina lees je aan welke voorwaarden jouw inzending voor de Total Talent Management Awards moet voldoen.

Procedure

Op de procedure-pagina lees je hoe het hele proces loopt van inzenden tot uitreiking op 21 maart 2024

Planning

  • 13 dec – Start inzenden
  • 1 feb – Einde inzenden
  • 15 feb – Voorselectie vakjury
  • 16 feb – Bekendmaking nominaties
  • 6 maart – Vakjurymiddag
  • 21 maart – Uitreiking awards tijdens Total Talent Summit 2024
  • 21 nov – Winnaars krijgen podium tijdens Total Workforce Summit 2024

Vakjury

De vakjury staat onder de deskundige leiding van Marleen Deleu en Mark van Assema