Masterclass Recruitment en AI

Transformeer je werving met AI

AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook in de recruitmentwereld neemt AI de overhand. Want met een flinke dosis technologische innovatie ben jij in staat om de meest geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken voor jouw organisatie. Deze masterclass gaat over prompts, over vacatureteksten maar ook over virtual recruiters, chatbots, geautomatiseerde intakes en ‘live’ advies tijdens interviews. En hacks die je kunt gebruiken in sourcing en benaderen van kandidaten.

In de Masterclass Recruitment en AI nemen we je mee op de betoverende reis naar de wereld van AI. Je ontdekt de fundamentele principes van kunstmatige intelligente en leert hoe je deze kunt toepassen om jouw wervingsstrategieën te verbeteren. Praktisch, tactisch maar we raken ook even de strategie aan.  We behandelen hoe je AI kunt inzetten om kandidaten te identificeren, screenen en selecteren en hoe je met AI de juiste match vindt tussen kandidaten en functievereisten. Hierdoor maak je jouw wervingsproces efficiënter en effectiever.

Maar het draait niet alleen om technologie. We staan ook stil bij de ethische en privacy overwegingen die gepaard gaan met het gebruik van AI in recruitment. Je leert hoe je de voordelen van technologie benut en daarbij de menselijke factor behoudt. Want dat is tenslotte de kracht van ons vakgebied.

Als kers op de taart ontvang je waardevolle tips en tricks om het gebruik van AI in recruitment te optimaliseren. Met deze inzichten vind je de beste kandidaten, versterk je de organisatie en behaal je successen die voorheen onbereikbaar leken.

Jaarcongres AI & Recruitment – 9 november 2023

Op 9 november vindt het eerste jaarcongres ‘AI & Recruitment’ van Werf& plaats.

Onder leiding van de specialisten en thought leaders binnen het AI & Recruitment domein gaan we naar best practices kijken, inspiratie op doen, demo’s van toonaangevende en revolutionaire tools en oplossingen bekijken. Het is ontegenzeggelijk dat AI al in verschillende vormen binnen recruitment zichtbaar is, zoals bij vacatureteksten schrijven, matchen en sourcings. Maar hoe ziet een strategische aanpak eruit? Hoe win je met behulp van AI, naast alle productiviteitstooltjes. Of is AI, LLM, en ChatGPT just another hype…

Leer het op 9 november van de belangrijkste recruitment innovators en experts!

Thomas Inspiratie: Recruitment

Een efficiënt recruitmentproces met behulp van onze online assessments. Wij helpen je graag op weg met:
– Het aanbrengen van een duidelijke structuur in je proces
– Meer diepgang in onze assessments en de toepassing ervan
– De focus op online recruitment

E-learning Introductie Bureau Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de basis om een goede bureau recruiter te zijn.

Introductie Bureau Recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt maakt dat er veel vraag is naar goede recruiters, maar ook die zijn momenteel nauwelijks te vinden. In plaats van te zoeken naar een speld in een hooiberg, is een goede optie om de bestaande recruiters goed te trainen en de juiste kennis mee te geven. Op die manier verhoogt de productiviteit en zijn er minder recruiters nodig.

In onze e-learning Introductie Bureau Recruitment leer je het verschil tussen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Daarnaast leer je wat een goede bureau recruiter doet en hoe je er één wordt. In 15 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede bureau recruiter te zijn.

Lees meer op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. 

E-learning Introductie Corporate Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

Introductie Corporate Recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt maakt dat er veel vraag is naar goede recruiters, maar ook die zijn momenteel nauwelijks te vinden. In plaats van te zoeken naar een speld in een hooiberg, is een goede optie om de bestaande recruiters goed te trainen en de juiste kennis mee te geven. Op die manier verhoogt de productiviteit en zijn er minder recruiters nodig.

In onze E-learning Introductie Corporate Recruitment leer je wat een goede corporate recruiter doet en hoe je er één wordt. In 11 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

Lees meer op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. 

Thomas inspiratiesessie: Recruitment maart 2022

In maart organiseert Thomas International Nederland weer de inspiratiesessie Recruitment. Een efficiënt recruitmentproces met behulp van onze online assessments. Wij helpen je graag op weg met:
– Het aanbrengen van een duidelijke structuur in je proces
– Meer diepgang in onze assessments en de toepassing ervan
– De focus op online recruitment

3 tips waardoor jij als recruiter sneller kandidaten kunt plaatsen

Op donderdag 16 december om 12 uur krijg jij tijdens de lunch in 30 minuten, 3 praktische tips waardoor jij als recruiter efficiënter en sneller kunt werken en daardoor makkelijker kandidaten kunt plaatsen.

Heb je na die 30 minuten nog vragen, dan kun je ze allemaal stellen want na de 3 tips is er nog een live Q&A.

Voor wie is dit webinar?
Kortgezegd: voor recruiters in het MKB. Dus of je nu bureau recruiter, corporate recruiter, sourcer, talent acquisition specialist, ZZP-er, remote werkt of een andere functietitel binnen het recruitment hebt. Met deze 3 tips ga jij sneller kandidaten plaatsen/aannemen.

Er is maar beperkt plek dus geef je snel op.

Leergang Recruitment

Dé recruitmentopleiding van Nederland

Na de eerste zeventien succesvolle opleidingen, start op donderdag 1 juni alweer de achttiende Leergang Recruitment. Recruitment is een vak! Een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leer je wat recruitment is, hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leer je van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar hun volgende stap in hun loopbaan.

Een moderne aanpak

In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat je ook een persoonlijke intake krijgt en dat wij jouw motivatie toetsen om deel te nemen aan de opleiding. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search, Giant, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

En ook:

 • Maximaal 16 deelnemers
 • In 2 keer 2 dagen (incl. 2 overnachtingen)
 • Altijd 2 docenten op de groep
 • Veel interactie, praktijkgerichte werkvormen en intervisie
 • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
 • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
 • Wij bouwen met jou aan een nieuwe generatie recruiters. We bieden je een nieuw netwerk
 • Met de kwaliteitsgarantie van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Meer weten over de Leergang Recruitment?  Lees meer >>

Combikorting
De deelnamekosten voor de Leergang Recruitment zijn € 2.999,- bij één persoon en € 5.598,- bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-lrec *

De laatste drie leergangen waren twee maanden voorafgaand aan de startdatum volledig uitverkocht. Meer informatie? Download hier de factsheet van de Leergang Recruitment. 

Recruitment is top sport!

Een van de vier (besloten) bijeenkomsten van het Recruiters Leaders Network in 2021. Een sportieve dag die draait om teambuilding, in Sportcentrum Papendal te Arnhem. Namen als Francesco Wessels en Noah van Dam zullen onderdeel zijn van het programma. De dag wordt afgesloten met een inspirerende sessie en een diner.

Voor meer informatie over het Recruiters Leaders Network kijk je hier>>

Inspiratiesessie Thomas: Recruitment

Wil je echt inzicht krijgen in het potentieel van jouw mensen, dan voldoet je instinct helaas niet. Je hebt meer informatie nodig om de juiste keuzes te maken. Thomas geeft organisaties inzicht in wat je echt moet weten over recruitment, ontwikkeling en personeelsbehoud.

Op woensdag 29 september van 9.15 – 10.45 uur host Thomas International Nederland de Inspiratie sessie Recruitment.

Wij nodigen je graag uit voor deze kosteloze, virtuele, interactieve sessie om kennis te maken met Thomas en hoe onze gevalideerde assessments je kan helpen om jouw recruitmentproces te optimaliseren!

Wij helpen je graag op weg met:
– Het aanbrengen van een duidelijke structuur in je proces
– Meer objectiviteit en onderbouwing om diversiteit te stimuleren
– Meer diepgang in onze assessments en de toepassing ervan
– De focus op online recruitment

Deze sessie is interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in wat je echt moet weten over recruitment: leidinggevenden, managers, recruiters, HR-professionals, coaches en trainers.

Meld je nu aan!

Undutchables Expert Talk: How diversity and inclusion can help you scale up your team

Join our Expert talk 8:

“How diversity and inclusion can help you scale up your team with (international) talents in time of shortage. Plus, what are the trends in Sweden?”

Presented by our own experts Marjan Stoit, Sales & Recruitment Manager at Undutchables Netherlands, and Karin Bjorkman, Owner of Undutchables Sweden.

During this Expert talk you will receive concrete tips to get yourself started to set up a diverse and inclusive workforce. Think of setting up a good recruitment plan and creating support, we also give you a glimpse into the Swedish kitchen how they approach this. In both countries diversity and inclusion is an important topic at the moment. We bring them both together to share best practices and see what we can learn from each other.

During the webinar we will:

 • Give 5 tips on how to create a diverse workforce
 • Discuss on how to set up a good recruitment plan
 • Share best practices between The Netherlands and Sweden

Time: From 10.00 – 11.00

Date & location: 11 June 2021 – Online via Zoom

Program:

10.00 Introduction

10.05 Interactive Session

10.50 Wrap-up and Q&A

11.00 End

You can register by clicking here.

Workshop – Thomas Inspiratie: RECRUITMENT

Wil je echt inzicht krijgen in het potentieel van jouw mensen, dan voldoet je instinct helaas niet. Je hebt meer informatie nodig om de juiste keuzes te maken. Thomas geeft organisaties inzicht in wat je echt moet weten over recruitment, ontwikkeling en personeelsbehoud.

Op donderdag 20 mei van 9.00 – 10.30 uur host Thomas International Nederland de inspiratiesessie RECRUITMENT.

Wij nodigen je graag uit voor deze kosteloze, virtuele, interactieve sessie om kennis te maken met Thomas en hoe onze gevalideerde assessments je kunnen helpen om jouw recruitmentproces te optimaliseren!

Wij helpen je graag op weg met:
– Het aanbrengen van een duidelijke structuur in je proces
– Meer objectiviteit en onderbouwing om diversiteit te stimuleren
– Meer diepgang in onze assessments en de toepassing ervan
– De focus op online recruitment

Deze sessie is interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in wat je echt moet weten over recruitment: leidinggevenden, managers, recruiters, HR professionals, coaches en trainers.

Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor deze of een van onze andere inspiratiesessies!