Demo_Day Nederland

Op dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Met meer dan 250 mede-recruiters, de expovloer, ga in gesprek met meer dan 45 verschillende leveranciers van recruitmenttechnologie, bekijk 1-op-1 demo’s en volg pitches en uitgebreide demo talks. Kortom, dé dag om je te oriënteren op nieuwe recruitmenttooling om jouw recruitmentproces makkelijker en sneller te maken. Meld je voor 21 mei aan om gratis de beursvloer te bezoeken.

Wil je de hele dag komen en je laten inspireren door experts uit het vakgebied? Dit jaar is voor de tweede keer tijdens Demo_Day het seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma, begeleid door host Femke Marijne, spreken verschillende experts uit het vakgebied over de verschillende trends, inzichten en praktijkvoorbeelden die zij zien in het werkveld.

Profiteer van de early bird korting voor het seminar tot en met 26 maart. Let op, vol is vol! Er zijn maar een beperkt aantal tickets te verkrijgen voor het seminarprogramma.

Recruitment Tech Demo_Day 2023

Al 6 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Ook dit jaar verwachten we weer meer dan 30 verschillende tools uit binnen- en buitenland. Naast de gratis ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor het eerst een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot implementatie. Ook nieuw zijn de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteren aan het publiek. Wat hetzelfde blijft zijn de één-op-één demo’s op de demo spots en de verdiepende demo talks.

Recruitment Tech Demo_Day België

Donderdag 20 april 2023 vindt de vierde editie van Demo_Day plaats in Mechelen. Aan de hand van pitches, demo’s en de expo vloer oriënteerden recruiters zich op tooling voor rekrutering en employer branding. Verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland tonen op deze dag hun oplossing.

Recruitment Tech Demo_Day

Donderdag 9 juni 2022 vindt de 6e editie van Demo_Day plaats. Meld je gratis aan voor één van de twee dagdelen om je te oriënteren op de nieuwste tooling. Bezoek de beursvloer en ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie en volg breakouts.