Recruitment, Marketing & Automation Trends – 4 juli 2024

WOULD YOU RATHER BE HUNTED OR SEDUCED?

Recruitment is geen jacht, het is verleidingskracht

2024 is het jaar van de doorbraak van Recruitment Marketing Automation

RMA TRENDS is hét event voor HR-professionals, recruitment experts en arbeidsmarkt specialisten die zich willen verdiepen in de wereld van RMA (Recruitment Marketing Automation).

RMA is het geautomatiseerd vinden, volgen en verleiden van (latent zoekende) kandidaten om je optimale talentpool op te bouwen, te beheren en te activeren. Met RMA komen strategie, employer branding, talent pooling, arbeidsmarktcommunicatie en slimme recruitmenttech en -tools bij elkaar. Alles staat of valt met ‘de kracht van verleiding’ in deze huidige arbeidsmarkt.

Dagvoorzitter Richard Kemper, bekend als de helft van het cabaretduo Veldhuis & Kemper, vertelt ons wat de kracht is van verleiding en hoe zijn marketingachtergrond hem dagelijks inspireert bij het maken van creatieve en ondernemerskeuzes. Hij begeleidt ons in hoe je de kracht van verleiding inzet voor jouw werkgeversmerk. En hoe je dit werkgeversmerk gericht naar het juiste talent brengt, waarbij data en AI je ondersteunt.

Vanzelfsprekend staan we ook stil bij wat de kracht van verleiding is voor generatie Z. De komende jaren zal dit de grootste groep werkenden in Nederland worden.

Aan de hand van concrete casussen van NS, VolkerWessels en Kenter, gaan we in op mooie praktijkvoorbeelden van hoe je een werkgeversmerk laadt met het oog op verleiding.

Demo_Day Nederland

Recruitment Tech Demo_Day Nederland

Hét event waar je je kunt oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren.
Dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Bezoek samen met meer dan 300 mede-recruiters de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks. Voor de tweede keer is er ook het Seminar waarbij je naast de hele dag toegang tot Demo_Day, ook exclusief deelneemt aan het seminarprogramma.

Expo vloer

Al 7 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Tijdens de 2023-editie waren er meer dan 40 verschillende tools uit binnen- en buitenland: een record. Nieuw tijdens deze editie waren de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteerde aan het publiek.

Seminar

Naast de ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor de tweede keer een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma dat alleen met een dagticket te bezoeken is, krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot implementatie. Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Vorig jaar deelde onder meer Hans Scheers, Daan Huisman en Jildert Huitema hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen.

Recruitment Tech Event Kopiëren

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Recruitment Tech Event

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Breaking Bias Summit 2024 – From Inspiration to Implementation

The Breaking Bias Summit is returning to Amsterdam on April 25th, 2024. The second edition is all about moving from Inspiration to Implementation.

During this full-day event, 200+ HR and recruitment professionals gather in Amsterdam on April 25th 2024 to attend inspiring and practical sessions by thought leaders and experts in Talent Acquisition, Corporate Sustainability, Neuroscience & Psychology, DE&I, and Change management in Business.

The Breaking Bias Summit aims to empower change-makers and champions of unbiased hiring from forward-thinking companies based in Europe such as Randstad, Heineken, DHL, ASML, Deloitte, Booking.com, FrieslandCampina, Indeed, Ahold Delhaize, Rabobank, and many more.

————–
De Breaking Bias Summit keert terug naar Amsterdam op 25 april 2024. De tweede editie staat volledig in het teken van de overgang van inspiratie naar implementatie.

Tijdens dit evenement van een volledige dag verzamelen meer dan 200 HR- en recruitmentprofessionals zich in Amsterdam op 25 april 2024 om inspirerende en praktische sessies bij te wonen, verzorgd door thought leaders en experts op het gebied van Talent Acquisition, Corporate Sustainability, Neuroscience & Psychology, DE&I, en Change Management in Business.

Het doel van de Breaking Bias Summit is om veranderaars en voorvechters van onbevooroordeelde werving te versterken, afkomstig van vooruitstrevende bedrijven in Europa zoals Randstad, Heineken, DHL, ASML, Deloitte, Booking.com, FrieslandCampina, Indeed, Ahold Delhaize, Rabobank, en vele anderen.

Recruitment Tech Trend_Day

Wat zijn de trends op het gebied van recruitmenttechnologie voor 2024? Tijdens de tweede editie van Recruitment Tech Trend_Day ontdek je in één middag de trends van het jaar. Niet alleen de sprekers delen hun inzichten, maar ook de deelnemers in een intieme setting met ronde tafels. Tijdens het event werden de highlights en het rapport gepresenteerd van de Recruitment Tech Survey 2024.

Trend_Day 2024

Trend_Day 2024

Wat zijn de trends op het gebied van recruitmenttechnologie voor 2024? Tijdens de tweede editie van Recruitment Tech Trend_Day ontdek je in één middag de trends van het jaar. Niet alleen de sprekers delen hun inzichten, maar ook de deelnemers in een intieme setting met ronde tafels. Tijdens het event werden de highlights en het rapport gepresenteerd van de Recruitment Tech Survey 2024.

Voor wie?

Recruitmentmanagers
Recruiters
W&S-consultants
HRM-managers
ICT- en innovatiemanagers
AMC-specialisten
(Bureau)directeuren

Recruitment Tech Survey 2024

Laat jouw gebruik van recruitmentsoftware meewegen in de resultaten van de Recruitment Tech Survey 2024, die besproken werden tijdens Trend_Day. Welke recruitmenttooling heb je in 2023 ingezet? Waar ga je in 2024 meer of minder in investeren? En hoe waardeer jij de tools die je gebruikt? Ook wordt de Recruitment Tech 35 (RT35) bekendgemaakt. Hét overzicht van de meest gewaardeerde recruitment tech leveranciers.

Recruitment Leaders Network Jaaropening – 31 januari 2024

Ook in 2024 zetten we de bijeenkomsten voort van het Recruitment Leaders Network. Op basis van invite only organiseren we op 31 januari de Jaaropening met een culinaire lunch bij het met een Michelin-ster bekroonde restaurant VISTA Willemstad. Het netwerk komt voor de eerste keer samen in het nieuwe jaar, met als doel elkaar te ontmoeten, te verbinden en kennis uit te wisselen.

 

Kennisevent werkgevers – 10 november 2023

Op 10 november host JEX een exclusief kennisevent voor werkgevers. Een ochtend vol inspirerende presentaties en praktische tips die we afsluiten met een heerlijke brunch. 

Waar gaan we het over hebben?

Door de huidige arbeidskrapte staan werkgevers voor grote uitdagingen. Het wordt moeilijker om goed personeel te vinden. Wij helpen je daarbij. Als kennispartner organiseren we exclusieve kennisevents over actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt.    

Hoe vind je het juiste personeel voor je bedrijf? Tijdens het event gaan we dieper in op twee belangrijke thema’s: recruitment marketing en employer branding. In de presentaties staan niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen centraal. We zoomen samen in op hoe we deze kansen benutten en geven concrete tips die je direct kan toepassen binnen je bedrijf.  

Recruitment marketing

Ontdek hoe je jouw huidige personeel optimaal inzet. En hoe je in zeven stappen jouw recruitment succesvol opzet; het recruitment fundament. 

Spreker: Arjan Elbers – Als Strategic Recruitment Challenger schrijft, spreekt en ademt hij online recruitment. Auteur van het boek Het Recruitment Fundament. 

Employer branding

Ontdek de uitdagingen in de markt. Aan de hand van een echte casus nemen we je mee door de stappen om een krachtig werkgeversmerk te creëren.  

Sprekers: Michelle Schroen & Remke Vloeimans – Als succesvolle eigenaren van iD Employer Marketing & Media kennen zij alle ins en outs van employer branding. 

 

Werf& Live – 28 mei 2024

Werf& Live 2024 is hét event voor HR professionals, recruitment experts en arbeidsmarktspecialisten die zich willen verdiepen in de essentie van employer branding. In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt, is employer branding van cruciaal belang voor organisaties, groot en klein.