Future of Talent – 23 mei 2024

 

Kevin Wheeler en andere (inter)nationale sprekers komen op 23 mei 2024 bijeen met het exclusieve Recruitment Leaders Network en andere genodigden. De bijeenkomst vindt plaats in Grand Hotel Karel V te Utrecht, het thema Future of Talent zal centraal staan. Ook deze dag is voor 50 reruitment leaders op invite only.

 

 

Recruitment Leaders Network – ChatGPT en recruitment

Het exclusieve Recruitment Leaders Network komt niet enkel bij elkaar om eigen ervaringen en inspiratie te delen. Ook actieve bijeenkomsten zijn onderdeel van het programma. De bijeenkomst van 6 april zal in het teken staan van ChatGPT en recruitment. De activiteiten van het netwerk zijn gebaseerd op invite only. Dit event zal plaatsvinden bij het Verhalenhuis Belvédère.

ChatGPT en recruitment

Ontslagen worden door een algoritme? Workforceplanning door AI? Fake applicants die met behulp van deep fake solliciteren en aangenomen worden? Een HR Manager die met één druk op de knop een beter recruitment plan kan schrijven dan de gemiddelde recruitment manager….

Pandora’s box lijkt door ChatGPT open te zijn gemaakt. Dit gaat veel verder dan betere en slimmere vacatureteksten. AI legt de lat beduidend hoger voor sourcers, recruiters, recruitment marketeers én voor de recruitment manager. Dit alles gecombineerd met data en platformtechnologie geeft de wetende recruitment manager een voorsprong en maakt de onwetende direct vervangbaar.

Dit zal er aan bod komen tijdens de bijeenkomst over ChatGPT en recruitment:

  • Wat moet je weten?
  • Wat kan al én wat kan binnenkort?
  • Wat doen anderen?
  • Hoe moet je het organiseren?
  • Wat zijn de do’s & don’ts?
  • And how about legal…..

Genoeg om met elkaar en experts te bespreken. Er zal ook een specialist van de ChatGPT Community van Capgemini spreken tijdens deze bijeenkomst.

Programma

 

14:00   Inloop

14:15   Welkomstwoord

15:00   Spreker 1 (TBA)

15:45   Break

16:00   Spreker 2 (TBA)

Interactie, discussie, workshop

17:30   Netwerken, borrel

Recruitment is top sport!

Een van de vier (besloten) bijeenkomsten van het Recruiters Leaders Network in 2021. Een sportieve dag die draait om teambuilding, in Sportcentrum Papendal te Arnhem. Namen als Francesco Wessels en Noah van Dam zullen onderdeel zijn van het programma. De dag wordt afgesloten met een inspirerende sessie en een diner.

Voor meer informatie over het Recruiters Leaders Network kijk je hier>>