Tweedaagse Professioneel Jobhunten

Met de tweedaagse Professioneel Jobhunten leer je enerzijds met de modernste zoektechnologieën alle relevante werkgevers en vacatures identificeren. Anderzijds word je bijgespijkerd op het gebied van personal branding en het maximaal ontsluiten en gebruik maken van je netwerk en het netwerk van anderen.

Professioneel Jobhunten

Nu de arbeidsmarkt in transitie is van een werknemers- naar een werkgeversmarkt, veranderen de spelregels voor het vinden van een baan razendsnel. In plaats van het makkelijk vinden en kiezen uit meerdere relevante banen en vacatures, wordt er weer echt vakmanschap gevraagd om die juiste vacature en werkgever te vinden en als kandidaat bovenop de stapel te liggen. Idealiter nog voordat de vacature is gepubliceerd.

Maandag 7 september starten we met de eerste tweedaagse Professioneel Jobhunten. Tijdens deze tweedaagse worden twee vakdisciplines samengevoegd, namelijk de technieken van sourcing (recruitment/hunting) en het ‘klassieke’ jobhunting waar de nadruk vooral ligt op netwerken en persoonlijke contacten. Leer tijdens deze dagen enerzijds met de modernste zoektechnologieën alle relevante werkgevers en vacatures identificeren. Hierdoor vind je niet alleen substantieel meer relevante vacatures dan via de klassieke methodes, maar kun je ook werkgevers identificeren waar vacatures gaan ontstaan. Anderzijds word je bijgespijkerd op het gebied van personal branding en het maximaal ontsluiten en gebruik maken van je netwerk en het netwerk van anderen. De ontwikkelingen in recruitment- en arbeidsmarkttechnologie zijn een grote aanwinst om juist alle nieuwe, actuele en ook ‘onzichtbare’ vacatures zichtbaar te maken. Hierdoor wordt het perspectief van baanzoekers en jobhunters op kansrijke arbeidsmarktopening sterk vergroot en het succes op het snel vinden van een nieuwe -en vooral passende- baan gemaximeerd.

Lees meer en/of dowload de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.