Werf& Festival Recruitment in de Zon - 16 september

Festival Recruitment in de Zon

Na de zomer weer met frisse energie van start met een update van jouw arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentkennis? Vrijdag 16 september gaat een mooie dag worden met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn. Én niet te vergeten met een gezonde dosis FUN.

Het festival begint om 13.30 uur. Tijdens diverse rondes met korte sessies krijg je concrete tips en tools aangereikt die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Een dag waarin je rondloopt in DUS Utrecht, de sessies bezoekt die jou het meeste aanspreken en waar je met je collega’s of vakgenoten in gesprek gaat over alles wat er speelt in de mooie wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken, maar vooral ook om “lekker” bezig te zijn. Een gezellige barbecue mag uiteraard niet ontbreken op deze dag. Om 21.30 sluiten we het festival af.

Wat kan ik deze dag allemaal verwachten?

De onderwerpen die deze dag aan bod gaan komen zijn onder andere:

 • De Kandidaat Centraal
 • Bouw je Employer Brand
 • Zo bouw je de optimale Candidate Journey
 • Podcasts en video’s maken
 • Sourcing Tools
 • Je personal brand laten shinen
 • Inbound recruitment
 • Elevator Pitch
 • Yoga
 • Managen van de hiring manager

Natuurlijk gaan we nog veel meer doen! In de komende weken zal het programma ingevuld worden en houden we je hier op de hoogte van de verschillende sessies.

Waar en hoe laat?

Het festival, in DUS Utrecht start om 13.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Kan ik mij al aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Dit event wil je natuurlijk niet missen, dus waarom wachten? De deelnamekosten zijn slechts 195 euro (exclusief BTW) per persoon. Dit is inclusief drankjes, tussendoortjes en een barbecue in de avond. Parkeren is gratis in de omgeving. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

Samen met collega’s?

Hét Festival Recruitment in de Zon leent zich natuurlijk optimaal om samen met jouw collega’s aan deel te nemen om zo na een gezellige en leerzame dag startklaar het najaar in te gaan. Kom je met 4 personen, dan mag de 4e collega helemaal gratis deelnemen.

 

 

Koop jouw ticket

Ticket
195
Koop jouw ticket

Sprekers

Hieronder vind je de eerste sprekers  &  recruitment DJ’s die een bijdrage leveren aan het Werf& Festival Recruitment in de Zon. De komende weken zal deze lijst aangevuld worden met nieuwe namen. Wil je zelf onderdeel uitmaken van de line-up? Laat het ons dan weten via info@werf-en.nl

Onze festivalpartnersBekijk alle partners

Compagnon
HeadFirst Group
Cooble
Intelligence Group
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
QSXL
Recruitercode
PeopleFirst Group
Timetohire

Partner worden?

Er zijn diverse mogelijkheden om partner te worden van het Werf& Festival Recruitment in de Zon. Ben je nieuwsgierig hoe je met ons kan samenwerken op dit event? Stuur dan een berichtje naar info@werf-en.nl en wij nemen contact met je op.

Locatie

Sophialaan 1
Utrecht
Nederland
 • Openbaar vervoer
  De snelste route naar DUS is via Utrecht Centraal. Op het busplatform pak je bus 3 richting Zuilen, of streekbus 120 richting Amsterdam Bijlmer ArenA. Je stapt uit bij halte Utrecht, Muyskenweg.
 • Parkeren
  Parkeren kan gratis bij de locatie.