Staffing Leadership Meetings

Informatie

Waar liggen de kansen in de markt?

Schaarste aan goede kandidaten, gecombineerd met minder vraag en een veranderd politiek en economisch klimaat zorgt voor extra uitdagingen voor detacheerders. Maar dat zijn niet de enige veranderingen en ontwikkelingen die nu plaatsvinden op de markt. Nog los van A.I. en security, zijn er snel opkomende skills, opkomende sectoren, (kennis)migranten en andere knelpunten die roepen om expertise van de staffing industry.

Centraal in deze meetings staat om kennis, trends en ontwikkelingen uit te wisselen die conversie, omzet & productiviteit vergroten. Wat gebeurt er én hoe kan onze organisatie hiervan profiteren.

Wij nodigen maximaal 30 staffing leaders (C-level, Managing Director, DGA en directieleden van detacherings- en uitzendbureaus) voor een informele bijeenkomst. Tijdens deze exclusieve setting delen we niet alleen inspirerende data, inzichten en nieuwe ontwikkelingen die extra omzet kunnen genereren, maar ook persoonlijke ervaringen en strategieën binnen onze branche.

Data & locaties

 • 30 augustus: Werf& in Rotterdam
 • 27 september: Jobdigger in Arnhem
 • 25 oktober: Werf& in Rotterdam
 • 29 november: Jobdigger in Arnhem

Programma

 • Inloop vanaf 12:30 uur met een lunch en kennismaken
 • Business case uit de markt
 • Aansprekende en kansrijke datapunten en technologische ontwikkelingen door Jobdigger/Matchbox
 • Impactvolle nationale en internationale ontwikkelingen bij kandidaten, recruitmentindustrie, AI en veel meer. door Intelligence Group
 • Interactie en borrel vanaf 16:00 uur

Belangrijk: Deelname is gratis en op persoonlijke uitnodiging. Alle besproken informatie valt onder de Chatham House Rules; slides en data worden niet buiten de bijeenkomst gedeeld.

Voor meer informatie neem contact op met Geert-Jan Waasdorp via geert-jan@intelligence-group.nl of met Marlin van den Berg via marlin.van.den.berg@jobdigger.nl

Inschrijven

Inschrijven Staffing Leadership Meetings

Deelname is gratis en alleen op uitnodiging. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden met de code die je hebt ontvangen.

Naam(Vereist)

Locatie

Weena 200
3012 NJ Rotterdam
Nederland
 • Openbaar vervoer
  De locatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Ons kantoor ligt namelijk schuin tegenover Rotterdam Centraal station. Als je binnenkomt in het gebouw Weena 200, neem je de trap achter de receptie langs. Bovenaan de trap ga je naar rechts richting Toren C. Pak hier de lift naar de derde etage.
 • Parkeren
  Kom je met de auto? Dan kun je deze parkeren bij een van de omliggende parkeergarages, zoals Q-park of een van de stadsgarages. Het loont om van te voren te reserveren bij de garage. De stadsgarage Schouwburgplein is het voordeligst. Als je binnenkomt in het gebouw Weena 200, neem je de trap achter de receptie langs. Bovenaan de trap ga je naar rechts richting Toren C. Pak hier de lift naar de derde etage.

Locatie

Jobdigger
Telefoonstraat 3
6811 AS Arnhem
Nederland