Total Talent Summit - 20 maart 2025

De vierde edtitie van Total Talent Summit

Op 20 maart 2025 vindt voor de derde keer Total Talent Summit plaats op een luxe locatie: Hotel Nassau te Breda.

Decennialang is vast & flex personeel managen een uitdaging gebleken. Ondanks technologische innovaties en grote spelers op de markt.

De krapte op de arbeidsmarkt raakt zowel vast als flex personeel. De grenzen tussen contractvormen en landen vervagen steeds meer. En platforms, HCM-systemen, evenals RPO’s ontwikkelen zich steeds verder als Total Talent Partners. Daarom is het tijd om alle belangrijke kennisdragers bij elkaar te brengen. Kleinschalig en high-end. Zodat de juiste topics inhoudelijk met elkaar besproken kunnen worden.

Zipconomy, Nextconomy, Werf& en Totalent.eu slaan opnieuw de handen ineen voor de derde Belgisch-Nederlandse Total Talent Summit. Georganiseerd voor managers en leiders in finance, HR, purchase en recruitment. Om marktontwikkelingen te bespreken, te reflecteren en actief oplossingen en uitdagingen te bespreken. En aan te pakken!

Op 21 maart komen de managers uit de profit en non-profit industrie samen die vast en/of flex in hun portefeuille hebben. Ze voeren gesprekken met elkaar én met de belangrijkste spelers en adviseurs in de markt. Dit gebeurt onder leiding van Suyin Aerts, en met diverse gerenommeerde sprekers.

Total Talent Summit 2025

 • Max. 80 besluitvormers op het gebied van inkoop, werving en selectie en HR
 • Een exclusief evenement op uitnodiging met deelnemers uit de Benelux
 • Een dagvullend programma met veel gelegenheid tot interactie en netwerken
 • Inspirerende sprekers uit België en Nederland
 • Een gerenommeerde moderator die de gesprekken en interviews zal leiden
 • Prachtige locatie en super catering

 

Locatie

Hotel Nassau Breda
Autograph Collection
Nieuwstraat 23
4811 WV Breda
 • Openbaar vervoer
  Het Hotel Nassau Breda ligt op 10 minuten wandelen vanaf het Centraal Station.
 • Parkeren
  Parkeergarage de Barones is op korte loopafstand van Hotel Nassau Breda. Deze openbare parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en is gelegen aan de Nieuweweg 79. Maximaal tarief per 24 uur bedraagt € 14,00. Alternatieve parkeergarages op loopafstand van Hotel Nassau Breda zijn de Q-park aan de Markendaalseweg of Concordiastraat. Via deze website kunt u online een parkeerplaats boeken bij de aangesloten parkeergarages. U rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer u binnen de reserveringstijd de parkeergarage verlaat, hoeft u ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat.