Werf& Live - 16 mei 2023

Over Werf& Live 2023

Op dinsdag 16 mei 2023 vindt de 8e editie plaats van Werf& Live. Deze editie staat in het teken van Employer Branding – become what you believe. Naast diverse keynotes zijn er ook dit jaar vele breakoutsessies en zijn er uiteraard ook volop mogelijkheden om te netwerken.

Wil je zeker zijn van een plekje en ook nog een profiteren van een lagere ticketprijs? Scoor dan nu alvast jouw ticket.

Tickets

Extreem Early Bird Ticket
195
Dit tarief is helaas niet meer gedlig
Ticket
395
Dit tarief geldt vanaf 15 maart
Nog niet beschikbaar

Programma

Het programma start om 10.00 uur. Rond de klok van 16.15 eindigen we het officiële programma en kan iedereen genieten van de netwerkborrel. 

 

Deze partners maken dit event mogelijkBekijk alle partners

Timetohire
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
SteamTalmark
Indeed
JEX

Partners

Ben je benieuwd naar de partnermogelijkheden voor het event Werf& Live? Neem dan contact op met Bert van Trirum via e-mail.

Aftermovie Werf& Live 2022

De 7e editie van Werf& Live stond in het teken van F*ck de krapte. Het filmpje hieronder geeft een mooie impressie van de editie van 2022!

Werf& Awards

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. De awards worden op 16 mei 2023 tijdens Werf& Live uitgereikt. Inzenden voor de Werf& Awards kan tot en met 17 maart 2023.

 

Lees meer over de Werf& Awards