Werf& Live - 28 mei 2024

Informatie

Werf& Live 2024 is hét event voor HR professionals, recruitment experts en arbeidsmarktspecialisten die zich willen verdiepen in de essentie van employer branding. In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt, is employer branding van cruciaal belang voor organisaties, groot en klein.

Werf& Live biedt niet alleen boeiende keynotes en praktische workshops over employer branding, maar ook een geweldige mogelijkheid om te netwerken. Tijdens het event kun je in contact komen met verschillende professionals uit de branche, zodat je jouw netwerk kunt uitbreiden en waardevolle contacten kunt leggen. Dit kan erg waardevol zijn voor je carrière en kan je helpen om nieuwe kansen te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Een ander hoogtepunt van het event zijn de Werf& Awards. Deze prestigieuze awards worden uitgereikt aan organisaties en bureaus die opvallende arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentcases hebben gerealiseerd. De Werf& Awards richten zich op zowel kleine als grote organisaties, met of zonder budget, en voor werkgevers en bureaus in de breedste zin van het woord…

Inschrijven

Early bird
295
Dit tarief is geldig tot 1 maart 2024.
Koop jouw ticket
Normaal
395
Dit tarief is geldig tot en met 28 mei.
Koop jouw ticket

Aftermovie Werf& Live 2023

De aftermovie van 2023 bekijk je hier.

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
Nederland

Partners

Benieuwd naar de partnermogelijkheden voor het event Werf& Live 2024? Neem dan contact op met Bert van Trirum via e-mail.