Jobdigger

Jobdigger verzamelt alle online gepubliceerde vacatures op het Nederlandse web en zet deze om naar begrijpelijke en toepasbare arbeidsmarktinformatie. De vacatures worden in een gebruikersvriendelijk dashboard weergegeven en vormen de basis voor veelvuldige markt- en bedrijfsanalyses die de gebruiker zelf kan genereren.

Jobdigger kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo gebruiken bemiddelaars Jobdigger Insights om veelvuldig leads te genereren. Recruiters zetten vooral onze arbeidsmarktrapportages in om potentiële klanten te overtuigen en om hun vacatureteksten naar de markt toe te schrijven. Door kennis te hebben van de arbeidsmarkt zijn recruiters succesvoller in het overtuigen van potentiële opdrachtgevers en het werven van kandidaten, ook voor de schaarse beroepen.

Jobdigger heeft speciaal voor loopbaanprofessionals Jobdigger Loopbaan ontwikkeld dat eveneens een transparant beeld geeft van de arbeidsmarkt in een bepaalde regio. Hieraan kunnen ze de wensen van de kandidaat toetsen. Komen de wensen overeen met de realiteit van de arbeidsmarkt of is het beter om ze te begeleiden naar een ander beroep waar meer vraag naar is? Ook bieden we binnen Jobdigger Loopbaan functies als het sollicitatieoverzicht, logboek en automatische dossiervorming. Deze functies nemen veel administratieve werkzaamheden uit handen zodat loopbaanprofessionals zich kunnen richten op waar het allemaal om draait: de kandidaat op een duurzame manier aan het werk krijgen.

Samen met Intelligence Group hebben we het DoelgroepenDashboard ontwikkeld. De doelgroepanalyses uit het DoelgroepenDashboard zijn een effectief middel om kandidaten voor schaarse beroepen te vinden en te werven. Je krijgt ook een duidelijk beeld van de groep latent zoekenden van elke functie.

Ten slotte leveren wij ook datafeeds voor bijvoorbeeld onderzoeksbureaus en integreren we in diverse ATS/recruitment systemen.