CM.com

CM.com is een Conversational Commerce platform dat bedrijven en merken verbindt met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het bedrijf biedt Messaging kanalen, zoals SMS, RCS, Whatsapp en Apple Business Chat in combinatie met een Customer Data platform en andere platformfunctionaliteiten. CM.com is het eerste CPaaS-platform ter wereld met geïntegreerde betalingsfunctionaliteit. Bijna tienduizend klanten vertrouwen op de producten van CM.com voor betere marketing, betere sales en betere service aan hun klanten. Als Authorized Distrbutor voor de WhatsApp Business solution, kan CM.com je verbinden met deze en andere kanalen. Meer informatie: www.cm.com/nl-nl/

 

Bureau Cicero

Bureau Cicero is dé expert in de controle op verplichtingen uit arbeid. De organisatie is plat, de lijnen zijn kort en de inspectie werkzaamheden zijn efficiënt geautomatiseerd. Wij ondersteunen u bij uw risicobeheer en zijn uw gesprekspartner voor bijvoorbeeld de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS), de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en de Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG).

Deskundig, Efficient en ‘to the point’

Onze inspecteurs kennen uw branche van binnen en van buiten. Stuk voor stuk hebben ze een ruime werkervaring in de diverse branches. Zij weten dus waarover u praat, met welke wetgeving en risico’s uw onderneming te maken heeft en wat er van u wordt verwacht.

Organisaties die met Bureau Cicero in zee gaan, kunnen rekenen op een:

  • snelle en scherpe offerte-op-maat
  • uitstekende kwaliteit
  • grondige voorbereiding
  • persoonlijke en positieve benadering
  • landelijk netwerk van inspecteurs
  • correcte en snelle afhandeling

Marksmen

Onder de rook van de Martinitoren bundelen wij onze krachten op het gebied van recruitment, online marketing en data & tech. Dit zorgt voor een nieuwe manier van werken. Een toekomstbestendige manier ook, aangezien wij alle relevante trends, ontwikkelingen en technologieën implementeren in onze dienstverlening. Wij helpen jou om de beste mensen te vinden en bieden daarin een solide pakket aan mogelijkheden aan. Ben jij klaar voor de toekomst?

Wij zetten personele uitdagingen om in oplossingen. De branche of grootte van het bedrijf is ons om het even. Het Marksmen-team is flexibel, nuchter en pragmatisch. En topfit, waardoor we ook de hoogste bergen trotseren. Op zoek naar talent? Wij hebben de tools, data en technieken.