Flexparency

Beter en efficiënter opdrachten scoren voor jouw professional. Flexparency matcht je beschikbare kandidaat op alle online aanvragen van dassen, inhuurdesken en msp’s.Liever zelf aan de slag?

Met Sentior geven we je alle markt inzichten en kun je ongefilterd alle interim aanvragen bekijken en direct schakelen met de partij van jouw voorkeuren.

People2.0

People2.0 is de grootste EOR & AOR provider in de Wereld. Wij zijn zelf actief in 46 landen en bieden, via een uitgebreid partnernetwerk, oplossingen in ruim 100 landen. Wij zijn volledig toegewijd aan de recruitment industry, en helpen uitzendbureaus, recruitment organisaties, outsourced recruitment organisaties, techplatformen en consultancy bedrijven met het compliant en zorgeloos organiseren van hun lokale en internationale bemiddelingen bij hun klanten. Dit doen we op grote schaal, gesupport door onze lokale experts en ons wereldwijde platform.

Flextender

Wij maken externe inhuur makkelijk

Als onafhankelijk managed service provider (MSP) begrijpen we wat er bij inhuur komt kijken. We vinden op elk gewenst moment een geschikte kandidaat en nemen alle taken uit handen die horen bij de inhuur van een externe professional.  Van contracten tot (e-)facturatie en payrolling.

Uw voordelen?

Efficiënt, goedkoper en rechtmatig inhuren, tijdsbesparing op administratieve bezigheden en de beste professionals binnen handbereik.