HROffice

Complexe HR processen leuker maken, dat is de kern van HROffice.

HROffice is de software development tak van
Adver-Online. Wij leveren een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor jouw specifieke HR vraagstuk. Om onze doelen te bereiken verbinden we onze eigen – én applicaties van derden – onderling end onafhankelijk met elkaar.

Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR applicaties. Zo kunnen HR teams hun eigen HR flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart onze klanten niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR proces. Vanuit onze kantoren in Heemstede, Utrecht en Amsterdam ontwikkelen wij de volgende HR-oplossingen:

  • Media: slimme en data gedreven recruitment campagnes
  • Werken-bij-sites: waar de perfecte employer branding begint
  • Recruitment: een innovatief ATS systeem voor de beste candidate experience
  • Contracts: eenvoudig en rechtsgeldig digitale contracten opstellen
  • Pre-boarding: start met inwerken vóór de 1e werkdag
  • Onboarding: creëer de ultieme ervaring, van nieuwe medewerker naar ambassadeur
  • Workforce Management: vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning
  • Offboarding: breng de employee journey tot een perfect einde
  • Connect: verbind het volledige HR-proces van je organisatie

Organisaties zoals People & Payment, Purdey, Praxis, Dachser, Lucardi, Holland Casino, Volkers Wessels, VRT en Ronden Banden zijn tevreden klanten van HROffice. Zelf benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op www.hroffice.eu of plan direct een afspraak in: info@hroffice.nl.

SteamTalmark

Gedeelde ambities zijn onweerstaanbaar.

SteamTalmark brengt ambities van talenten en werkgeversmerken samen. Irresistible employer branding noemen we dat. Met advies, campagnes en tech maken we organisaties succesvol en mensen gelukkig.

SteamTalmark is de krachtenbundeling van twee bureaus met een sterk track record op het gebied van employer branding, recruitmentcampagnes en carrièresites en koppeling met recruitmentsystemen.

We werken voor grote merken én kleine organisaties met flinke ontwikkelambities. Van IT tot zorg, van overheden tot commerciële organisaties en sectorkoepels. En als het aan ons ligt, ook voor jou.