Renee Bakker

“Recruitment gaat om échte verbinding met mensen. Je kunt als recruiter mensen én bedrijven helpen bij een volgende stap in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als zakelijk. Wat drijft een bedrijf én vooral wat drijft de mensen die er werken? Om daar vervolgens iemand bij te vinden met soortgelijke drijfveren en blij te maken met een nieuwe baan, is fantastisch! ”

Johan Doornenbal

Werven in een lege vijver of zijn er andere vijvers”

Barbara Kramer

Barbara Kramer is ruim 25 jaar actief binnen de arbeidsbemiddeling en sinds 9 jaar als manager verantwoordelijk voor de Stichting Examens Uitzendbranche.

De rode draad in haar loopbaan is kwaliteit. Kwaliteit en professionaliteit in de dienstverlening, mede gebaseerd op voldoende en up-to-date kennis van relevante wet- en regelgeving.

Met veel energie en enthousiasme zet zij zich in om het kennisniveau van de professionals binnen de flexbranche te certificeren en hen de mogelijkheid te bieden deze kennis aantoonbaar te borgen, te verdiepen of te verbreden.

 Voor een goede recruiter zijn een goed netwerk, de juiste vaardigheden en een eigen, unieke persoonlijke ‘touch’ onontbeerlijk. Daarnaast is kennis van relevante wet- en regelgeving essentieel! Kennis garandeert betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening, draagt o.a. bij aan voorkoming van discriminatie, borging van privacy en gedegen advies aan – en begeleiding van kandidaten en opdrachtgevers.

Arjan Seunninga

“Technologie moet Recruiters ondersteunen, maar uiteindelijk blijft het mensenwerk”