Ernst Schipper

Ernst werkt al ruim 7 jaar als (internationaal) freelance employer brand / company culture consultant voor onder andere Booking.com, FrieslandCampina, Philips, Backbase, HMSHost International, Eneco en andere klanten. Met de door hem ontwikkelde methodiek helpt hij organisaties zichzelf te zijn op de arbeidsmarkt. Technisch geïnteresseerd, data gedreven en altijd op zoek naar verhalen gelooft hij dat een strategie pas goed is als je hem ook hebt uitgevoerd.

Voor de start van zijn onderneming was hij gedurende 10 jaar actief bij een groot employer branding reclamebureau, als employer brand manager bij een IT bedrijf, als hiring manager en als headhunter en recruiter.

Monique de Jong

Monique de Jong (Interim Recruitment Marketeer) won de vakjury prijs van Meest Invloedrijke Recruiter 2018 en naast o.a. Coolblue, NS en bol.com is ze genomineerd voor de Digitaal Werven Award met de werkenbij-website van HagaZiekenhuis. Met een mix van Recruitment en Marketing triggert zij talent op intrinsieke motivatie en zorgt ze voor een lage drempel voor solliciteren. Met creativiteit en vanuit de candidate first-gedachte heeft Monique onder andere bij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, Dagelijks Leven en NewSkool, recruitment een boost gegeven.