Shadeé Braun

Yoga als één van de waardevolle tools voor meer energie, motivatie en veerkracht op de werkvloer? I truly believe in that! Naast minder stress en het terugdringen van ziekteverzuim…zijn er zoveel voordelen. Denk aan werken vanuit een heldere geest en mindset, vanuit balans tussen in- en ontspanning, vanuit een verbeterde concentratie vermogen en focus, vanuit in je kracht en dichtbij jezelf staan?

Sinds ik mijn Yoga Teacher Training behaalde, is het een onmisbaar onderdeel van mijn productieve dag. Recent heb ik de mogelijkheid gehad om een ‘start your workday’ – yoga les te faciliteren tijdens een well-being dag voor onze collega’s bij LINKIT. Met mooie reacties als gevolg…zoals ‘Na de les was ik beter in staat gefocust mijn dag in te gaan en effectieve keuzes te maken’ ?
Ik ben dankbaar dat mijn liefde voor Yoga en passie voor het Recruitment vak op deze manier hand in hand samen gaan☀️✨

Hiernaast geef ik momenteel wekelijkse yogalessen en organiseren we in mei 2023 onze tweede Yoga retreat in Ibiza.

Op vrijdag 16 september (van 17:15 tot 18:00) nodig ik je graag uit op de mat. Gedurende deze Vinyasa les ontwaken we onze body, mind & energy gedurende een 45 min flow, waarin gegronde yoga houdingen, expansive stretches en strenght centraal staan. Caribbean roots influenced, zullen we onze beweging volledig syncrhoniseren met het ritme van onze ademhaling. Ik kijk ernaar uit om samen te ervaren hoe deze flow stress en spanning opruimt en je klaar maakt for a mindfull weekend ahead ? Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen op de mat ?

Namaste

Shadeé Braun

Bernarda Ballak

Wie is Bernarda Ballak?

Ik ben Bernarda Ballak en ik werk als HR Business Manager bij Stone Interim & Detachering. Ik heb een ontzettend leuke en uitdagende baan, waar ik dagelijks bezig ben met Sales, Recruitment en Marketing. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor ons team van HR Professionals, die wij detacheren bij onze opdrachtgevers. Het is mijn passie te bouwen aan sterke en langdurige relaties en mensen met elkaar te verbinden. Ik ben een echt mensen-mens en ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert. Regelmatig organiseer ik samen met het Marketing Team leerzame HR Events en Workshops om onze HR Community verder uit bouwen.
Met zo veel passie voor mijn vak heb ik ook regelmatig rust momentjes nodig. En deze vind ik in het beoefenen van Yoga. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik voor de eerste keer met Yoga in aanraking gekomen en heb het daarna nooit meer losgelaten. Door Yoga voel ik mij fysiek sterk en soepel en mijn geest komt ook tot rust. Ik beoefen alle soorten Yoga van Power Yoga tot zeer ontspannende oefeningen waar je alles kan loslaten en tot jezelf kan komen. Op dit moment geef ik wekelijks Yogalessen in mijn sportschool en regelmatig op zondag ochtend geef ik privé lessen op het strand of in de natuur. Hopelijk zien wij elkaar op het event? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!