Martijn Ulehake

Martijn Ulehake is consultant Employer Branding bij Albert Heijn. Hij heeft een achtergrond in HR, maar ziet zichzelf het beste passen in het specialisme employer branding. ‘In dit vakgebied komen HR, IT en Marketing’ samen. Albert Heijn is de grootste werkgever voor bijbanen en jongeren zijn een fantastische doelgroep in de arbeidsmarkt. Ze dwingen ons om constant te blijven vernieuwen en te innoveren en dat is heel uitdagend’.

Monique de Jong

Monique de Jong (Interim Recruitment Marketeer) won de vakjury prijs van Meest Invloedrijke Recruiter 2018 en naast o.a. Coolblue, NS en bol.com is ze genomineerd voor de Digitaal Werven Award met de werkenbij-website van HagaZiekenhuis. Met een mix van Recruitment en Marketing triggert zij talent op intrinsieke motivatie en zorgt ze voor een lage drempel voor solliciteren. Met creativiteit en vanuit de candidate first-gedachte heeft Monique onder andere bij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, Dagelijks Leven en NewSkool, recruitment een boost gegeven. 

Robin Dennie

Robin Dennie is Managing Recruitment Consultant en Head of Innovations bij Luke Recruitment. De mensfactor aan zowel de klant- als kandidaat kant maakt dat dit vak voor hem een “way of life” is en dit niet als werk wordt ervaren. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is Robin in staat breder de organisatie te leren kennen en relaties op te bouwen.

Binnen Luke draagt Robin “ownership” uit voor sales- en managementposities als Manager van de Business Unit Technology en ICT. Vanwege zijn interesse in de markt, waarbij digitalisering en innovatie centraal staan, wordt het maken van verbinding aangenaam en de klantvraag succesvol ingevuld.

Bas van de Haterd

Bas van de Haterd helpt organisaties met beter te werven. Hij was, vele jaren geleden, de eerste die recruitment via Linkedin trainingen in Nederland verzorgde en focust zich nu primair op digitale assessment tooling en voice. Oprichter van Digitaal-Werven, dat al 12 jaar onderzoek doet naar de beste sollicitatie-ervaring en oprichter van het internationale congres Talent Acquisition Live.