Lianne Toebes

Lianne Bos is de Senior Manager HR bij Lidl Nederland, verantwoordelijk voor Talent Attraction, Acquisition en Employee Engagement. Ze speelt een sleutelrol in het succes van Lidl, een van Europa’s grootste discounters met meer dan 400 filialen in Nederland. Onder haar leiderschap heeft Lidl meerdere keren de Top Employer certificering ontvangen. Eerder werkte Bos bij Deloitte Nederland en runde ze haar eigen bedrijf in arbeidsmarktcommunicatie. Ze heeft gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit en is gespecialiseerd in employer branding en HR-management.

Mascha van der Heijden

Ervaren Hoofd van HR en Marketing. Resultaatgericht, innovatief, toegewijd. Bekwaam in marketingstrategie en -beheer, branding, werving, leren, talentontwikkeling en mobiliteit. Ik houd van het bouwen en leiden van een effectief en gelukkig team. Ik stimuleer groei, machtig en energiseer. Sterke communicatie en relaties.

Jorn Bolman

Jorn Bolman is de huidige Lead Talent Acquisition bij TenneT, waar hij sinds maart 2024 werkt. Jorn heeft zich in zijn carrière gericht op het verbinden van mensen en organisaties, met sterke competenties in stakeholdermanagement.

Jeroen Klerkx

Jeroen Klerkx is momenteel werkzaam als Recruitment Lead bij Picnic Technologies, waar hij sinds juli 2023 leiding geeft aan het wervingsproces voor hun Hubs & Fulfilment Centers in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zijn rol omvat het aansturen van een divers team van marketeers, employer branding specialisten, content creators, analisten en recruiters om een optimale kandidaatervaring te bieden en de groei van Picnic te ondersteunen. Voorheen was Jeroen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van HR-strategieën voor alle Hubs & Fulfilment Centers in Nederland bij Picnic, en hield hij zich bezig met onderwerpen als onboarding, administratie, contracten, prestatiebeoordelingen en werknemerservaringen. Hij heeft ook verschillende people-processen opgezet, waaronder werving, onboarding en werknemersbetrokkenheid.

Robert Groenenboom

Robert Groenenboom heeft sinds 2018 diverse functies vervuld bij PostNL, waarbij hij zich richt op Talent Acquisition, Employer Branding en Employee Experience & Onboarding. Eerder heeft hij leidinggevende posities gehad op het gebied van Mobiliteit & Re-integratie en Logistiek & Supply Chain Management. Zijn achtergrond in Business Administration en Logistics and Economics, gecombineerd met zijn expertise in Change Management en Operations Management, maakt hem een veelzijdige professional binnen PostNL.

Alexander Duijmelinck

Alexander Duijmelinck is momenteel de Manager Recruitment Strategie & Operatie bij CSU Cleaning Services, Tzorg & Zizo in Aarle-Rixtel, Noord-Brabant, Nederland. Hij heeft gewerkt bij verschillende organisaties in verschillende managementfuncties en heeft sterke vaardigheden op het gebied van organisatieontwikkeling, strategische planning en recruitment.

Jasper van Roekel

Jasper van Roekel is momenteel Business Partner Talent Management bij IPG Mediabrands Nederland. Hij heeft uitgebreide ervaring in digitale marketing en commercieel management, met eerdere functies bij organisaties zoals Reprise Digital, UM Nederland, The Valley – CX Agency en dentsu Benelux.

Ellen Masmeijer

Een bevlogen Recruitment en Employer Branding Manager die het gehele recruitmentproces/afdeling kan opstarten en managen. Ervaring met het bouwen van careersites, het implementeren van ATS-systemen, Recruitmentmarketing, Campus Recruitment, Referrals, content- en videocreatie, het schrijven van aansprekende vacatureteksten en de samenwerkingen met bureaus. Daarnaast richt Ellen zich ook op Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie.

Anouk Stofmeel

Anouk Stofmeel is Global Talent Acquisition Manager, met meer dan 15 jaar ervaring in recruitment, excelleert in zowel agency als corporate omgevingen. Haar expertise strekt zich uit over de Advertising, Media, Design en Engineering sectoren, ondersteund door een BA in Media en Informatiemanagement. Als strateeg stuurt ze Talent Acquisition aan voor de toekomst, met een scherp oog voor het aantrekken van het juiste talent op het juiste moment en binnen budget. Ze heeft een bewezen track record in het effectief leiden van (senior) recruitersteams, het stellen van doelen, en het leiden van wereldwijde TA-projecten voor verandering en verbetering, inclusief technologische implementaties. Haar toewijding aan employer branding richt zich op het vinden van collega’s die niet alleen passen bij de rol, maar ook bij de bedrijfscultuur.