Gusta Timmermans

Gusta Timmermans, Strategisch Consultant Total Talent Acquisition (52 jaar)
* Als strategisch consultant helpt Gusta organisaties met hun uiteenlopende recruitment en employer branding vraagstukken. Met haar passie voor het vakgebied, organisaties en individuen vooruithelpen.
* Gusta heeft ruim dertig jaar ervaring in het vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een ware expert op haar vakgebied.
* Gusta was tevens 7,5 jaar trotse voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarkt professionals in Nederland.
* In 2018 schreef zij het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’.
* In 2018 richtte zijn Recruitment Builders op met als doel de recruitment wereld professioneler te maken! Sinds januari 2022 is Employer Brand Builders daarbij gekomen.
* Sinds oktober 2021 is haar tweede boek op de markt “Handboek Recruitment en Employer Branding”. Relevanter dan ooit met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.
* Sinds maart 2022 heeft zij haar tweede bedrijf op de markt gebracht, Voice Your Future, een unieke, objectieve stem assessment.