Fleur Aalbrecht

Wie is Fleur Aalbrecht?

Fleur bouwt al ruim 4 jaar mee aan Recruitment Specialist Timetohire. In haar rol als Chief Operations Officer is zij erop gebrand de snelgroeiende organisatie te faciliteren in haar groei en de (groei)uitdagingen snel op te lossen waar nodig. Hiervoor werkte ze ook al in diverse rollen binnen de arbeidsbemiddeling.

Fleur komt uit Rotterdam is dan ook Rotterdams direct. Ze is nieuwsgierig en soms ook gewoon een bemoeial. Eigenschappen die er op het seminar voor kunnen zorgen dat we het maximale uit de kennis van onze gasten halen, en dat we ook nog ruimte hebben voor humor, interactie en concrete tips waar ieder de volgende dag iets mee kan.

Tijdens Bureaurecruitment Live

Fleur is onze talkshow host bij de het gesprek met Sherida Tdlohreg  en Wout Withagen over o.a. AI.

Ben jij er ook bij?

Koop hier jouw ticket

Anne Jaakke

Anne Jaakke, ex CHRO of the year, has lived and/or worked in more than 20 countries and is a passionate ChangeMaker & innovative thought leader. After 25 years of holding senior executive positions, she one day decided to swap the boardroom for founding a startup, take herself out of her comfort zone and reinvent herself to help drive innovation in HR & leadership. In March 2020 she left her last boardroom position as CHRO of Hunkemoller to set up her own successful practice as an internationally accredited executive coach & award winning international HR expert.
 

Mathijs Bouman

Wie is Mathijs Bouman?

De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z en RTL Nieuws (o.a. als beurscommentator), De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night  en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s.

Na zijn promotie in 1998 werkte Bouman als onderzoeker en docent aan de UvA, de VU en de Universiteit Leiden. Daarna ging hij de journalistiek in, o.a. als adjunct-hoofdredacteur van het zakenblad FEM Business. Tussen 2003 en 2005 werkte Bouman bij de Nederlandsche Bank.

In 2006 verscheen zijn boek ‘Hollandse Overmoed — Hoe de beste economie van de wereld ontspoorde’. Een jaar later was hij betrokken bij de vertaling van Alan Greenspans biografie ‘Een Turbulente Tijd’. In 2009 en 2011 werkte hij met Coen Teulings, directeur van het Centraal Planbureau, aan een boek over de kredietcrisis, getiteld ‘De Grote Recessie’ en een boek over de eurocrisis, ‘Europa in Crisis’.

In 2010 verscheen van zijn hand ‘De Elektrische Spijkerbroek en andere avonturen in de economie’, een boek vol aanstekelijke verhalen over de rafelranden van de economische wetenschap.

In 2013 won Bouman de ‘Gouden Stier’ voor beste financieel commentator.

 

  • Foto Mathijs: Guus Schoonewille

Gusta Timmermans

Gusta Timmermans, Strategisch Consultant Total Talent Acquisition (52 jaar)
* Als strategisch consultant helpt Gusta organisaties met hun uiteenlopende recruitment en employer branding vraagstukken. Met haar passie voor het vakgebied, organisaties en individuen vooruithelpen.
* Gusta heeft ruim dertig jaar ervaring in het vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een ware expert op haar vakgebied.
* Gusta was tevens 7,5 jaar trotse voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarkt professionals in Nederland.
* In 2018 schreef zij het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’.
* In 2018 richtte zijn Recruitment Builders op met als doel de recruitment wereld professioneler te maken! Sinds januari 2022 is Employer Brand Builders daarbij gekomen.
* Sinds oktober 2021 is haar tweede boek op de markt “Handboek Recruitment en Employer Branding”. Relevanter dan ooit met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.
* Sinds maart 2022 heeft zij haar tweede bedrijf op de markt gebracht, Voice Your Future, een unieke, objectieve stem assessment.