Patricia Verkerk

Patricia Verkerk is manager RPO Services bij Sterksen

Patricia zit in de deeljury Recruitment

Lonneke Burghart

Lonneke Burghart is senior corporate recruiter bij GVB.

Lonneke zit in de deeljury recruiters.

Nicole van Gerwen

Nicole van Gerwen is docent HRM op de Avans Hogeschool.

Nicole zit in de deeljury recruiters.

Sascha Becker

Over Sascha Becker

Change communications en employee & leadership alignment expert. Als managing partner van het internationale communicatieadviesbureau PROOF inspireert hij nationale en internationale A-merken om succesvol en gestructureerd invulling te geven aan de hele employee journey. In 2018 verscheen de eerste druk van het boek ‘De Employee Journey’ dat hij samen met Wenda Bolink schreef. Inmiddels is het boek ook in het Engels uitgegeven, was het boek in 2020 genomineerd voor beste managementboek en is de zesde druk in een volledige herziene post corona versie verschenen.

In 2020 werd Becker door Logeion, de beroepsverenging van Communicatieprofessionals, uitgeroepen tot communicatieman van het jaar. Naast dat hij zitting neemt in verschillende jury’s, publiceert hij zowel nationaal als internationaal en staat op verschillende podia op te vertellen over het belang van de employee journey en het investeren in Human Capital.

Danielle Valk

Tijdens Werf& Live schuiven Esther van Ierlant enLaurens van Stokkum van C2B samen met  Noortje Poot van Lely aan bij vakjuryvoorzitter van de Werf& Awards Marion de Vries en jurylid Daniëlle Valk. Zij gaan het gesprek met elkaar aan over 2 zeer verschillende routes naar een sterk employer brand… Kies je voor spektakel of  juist tot in detail uitgedacht?