Wouter de Vries

Wie is Wouter de Vries?

Momenteel is Wouter de Vries jr. werkzaam als docent bij Windesheim in Almere en als Libero bij Hero te Wognum. Als libero is hij in deze organisatie vrij om alles op te pakken, te verbeteren en/of te innoveren om zodoende te helpen de gewenste groei van minimaal 30% te realiseren. Een prachtig speelveld voor een ervaren marketinggoeroe.

 

Tijdens de Webinar Week?

Wouter verzorgt samen met Saskia Kapper de sessie First Brokering: voordelen, valkuilen en aandachtspunten” 

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Jeroen de Vries

Wie is Jeroen de Vries?

Jeroen is sinds 2007 de trotse oprichter van Hero en het laten groeien van dit bedrijf (30 tot 40% YoY) is zijn levensdoel. Het continueren van het groeitempo, met een sterke focus op bedrijfscultuur, kwaliteit, service en persoonlijke ontwikkeling, is wat hem elke dag drijft.

Jeroen laat zich het beste omschrijven als een positieve en energieke leider, die sterk gericht is op verbetering en dat ook eist van zijn omgeving. Deze mindset is toepasbaar op zowel zijn professionele als persoonlijke ontwikkeling. Plezier bij alles wat hij doet is een van zijn drijfveren,  waarbij hij altijd op zoek is naar het optimaliseren van processen en het streven naar maximale efficiëntie. Daarnaast heeft Jeroen een sterk gevoel voor persoonlijke relaties en netwerken.

Tijdens de Webinar Week

Jeroen verzorgt de sessie “First Brokerage: voordelen, valkuilen en aandachtspunten” 

Schrijf je in voor dit webinar

Frederieke Schmidt Crans

Wie is Frederieke Schmidt Crans?

Frederieke Schmidt Crans (40) is voorzitter van de Bovib en in het dagelijks leven directeur van Het Flexhuis (MSP dienstverlener). Met inmiddels 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling is zij deskundige op het gebied van flexibele arbeid en de organisatie hiervan binnen de arbeidsmarkt.

Tijdens de Webinar Week

Frederieke gaat in gesprek met de dagvoorzitter over “De laatste politieke ontwikkelingen – Ben je benieuwd wat de laatste ontwikkelingen zijn rondom arbeidsmarktbeleid en zzp? Volg dan naar dit webinar.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

 

 

Rob de Laat

Wie is Rob de Laat?

Rob de Laat is sinds 1989 actief in de wereld van flexibele arbeid.
Sinds 2019 is hij o.a. associate partner bij fusie- en overnamespecialist IRIS Corporate Finance, waar hij zich richt op de flexbranche. Eerder was hij onder andere oprichter/directeur van Staffing Management Services (in 2018 verkocht aan HeadFirst Group) en de Flexgroep en ook voorzitter van de branche-organisatie Bovib. Daarnaast is hij medeauteur van het boek Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid, een handboek voor lijnmanagers, directies, HRM-professionals en inkopers waarin alle aspecten van de Nederlandse flexmarkt aan bod komen.

Tijdens de Webinar Week

Rob is mede-auteur van de nieuwe editie van het standaard werk over inhuur en externe arbeid. De nieuwste editie is uit en tijdens dit webinar bespreekt Rob de meest actuele cijfers en belangrijkste ontwikkelingen.

Schrijf je in voor dit webinar