Humor: de bijzondere vacature van Spotify, voor een ‘President of Playlists’

Peter Boerman Op 10 januari 2017
Gem. leestijd 2 min 1106x gelezen
Deel dit artikel:
Humor: de bijzondere vacature van Spotify, voor een ‘President of Playlists’

Of er veel kandidaten aan de kwalificaties voldoen? Dat valt te bezien. In elk geval valt hij wel op, deze Spotify-vacature voor een ‘President of Playlists’.

vacature president of playlistsHet kan aan ons liggen, maar wij kunnen eigenlijk maar één kandidaat verzinnen voor de vacature. Mensen die Spotify-playlists kunnen samenstellen, die moeten er toch genoeg zijn, zou je zo zeggen. Maar 8 jaar ervaring in het leiden van een gerespecteerd land? Kendrick Lamar op je verjaardagsfeest gehad hebben? En een Nobelprijs voor de Vrede op de koop toe? Tja, dan wordt de spoeling natuurlijk heel wat dunner….

spotify jobs obama eisenVertrek Obama

Met de online vacature speelt het Zweedse muziekplatform handig in op het naderende afscheid van de Amerikaanse president Obama, die eerder grappenderwijs meldde ‘nog steeds te wachten op zijn baan bij Spotify’.

Nou, Barack, in de pen dan maar! En voor iedereen die niet over de gevraagde competenties beschikt: er zijn bij de Zweden nog meer vacatures te vinden, waarvoor de eisen net iets minder streng zijn…

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners