Demo_Day Nederland

Recruitment Tech Demo_Day Nederland

Hét event waar je je kunt oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren.
Dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Bezoek samen met meer dan 300 mede-recruiters de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks. Voor de tweede keer is er ook het Seminar waarbij je naast de hele dag toegang tot Demo_Day, ook exclusief deelneemt aan het seminarprogramma.

Expo vloer

Al 7 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Tijdens de 2023-editie waren er meer dan 40 verschillende tools uit binnen- en buitenland: een record. Nieuw tijdens deze editie waren de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteerde aan het publiek.

Seminar

Naast de ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor de tweede keer een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma dat alleen met een dagticket te bezoeken is, krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot implementatie. Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Vorig jaar deelde onder meer Hans Scheers, Daan Huisman en Jildert Huitema hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen.

Good Morning HRD | #3 | Leveraging (Hidden) Talent – Acting with AI

Good Morning HRD | #3 | Leveraging (Hidden) Talent – Acting with AI

Know Your People: Identify hidden gems in- and outside your organization leveraging AI.

Want to know more about this? Listen to what Laurens Waling has to say about this in this 40 minute online session April 5th at 08:15 CET. Look forward to seeing you online.

Digital Round Table: Praktische AI use-cases voor staffing

Schrijf je in voor onze Digital Round Table en ontdek heldere inzichten in zowel praktische als (mogelijk) toekomstige toepassingen van AI, zowel in de werving (frontoffice) als bij het plaatsen van kandidaten (backoffice-processen) binnen staffingbedrijven.

Tijdens deze sessie bespreken experts concrete AI use-cases vanuit diverse invalshoeken: de dagelijkse praktijk, technologie en wet- en regelgeving. Je krijgt de kans om actief mee te denken over de toepasbaarheid van AI. Ook zullen de sprekers niet alleen hun ervaringen, maar ook hun visies delen.

Denk mee over ons programma | Jij bepaalt mede de agenda!

Kies, in het aanmeldformulier, de drie staffing AI use-cases die jou het meeste aanspreken:

● AI-matching: Verbeteren van de match tussen kandidaten en vacatures.
● CAO-interpretatie: Efficiënt begrijpen en toepassen van arbeidsvoorwaarden.
● Classificatie: Analyseren van sentimenten en intenties.
● Data-verrijking: Organiseren van vacatures en kandidaten per branche of industrie.
● Slimme ondersteuning: Contextbewuste assistentie voor een betere workflow.
● Tekstgeneratie: Automatisch opstellen van e-mails, chatbots, FAQ’s, vacatureteksten en interviewvragen.
● Voorspellingen: Slim anticiperen op ontwikkelingen, zoals facturen, timesheets en loonberekeningen.
● WhatsApp-chatbot: Implementatie van een handige chatbot voor directe interactie.

Heb je een specifieke use-case die je mist? Stel het vooral voor in het aanmeldformulier, en wellicht bespreken we het aan tafel!

Ontmoet de experts
Onze sprekers, waaronder Dirk Meeuws, Paul Dekker, Johan Petri, en Mark Zijlstra, zullen hun inzichten en ervaringen delen over technologische innovatie en juridische expertise binnen de staffingindustrie. Zij zullen hun succesverhalen en geleerde lessen delen, en bieden een uniek perspectief op hoe AI positief kan worden toegepast terwijl ethische en wettelijke normen worden gerespecteerd.

Volg de laatste trends binnen de staffingbranche
Ben jij nauw betrokken bij een uitzend-, detacherings- of recruitmentbureau? Meld je dan nu aan om diepgaande inzichten te verkrijgen in de toepassing van AI binnen jouw vakgebied.

Heb je interesse in de praktische implementatie van AI of wil je simpelweg op de hoogte blijven van de nieuwste trends binnen de AI en staffingbranche? Je bijdrage en aanwezigheid worden zeer op prijs gesteld!

Recruitment Marketing: Outlook 2024

Maandag 22 april 2024 gaat host Martijn Hemminga in gesprek met diverse vertegenwoordigers van recruitment marketing bureaus en leveranciers. Welke trends zien zij, welke rol speelt AI en hoe zorg je ervoor dat je succesvol bent als bureau of werkgever met je recruitment marketing (automation)? Meld je direct gratis aan via het formulier waarbij je ook kunt aangeven of je het e-book wilt ontvangen dat in Q2 wordt gepubliceerd over dit thema.

Recruitment Tech Event Kopiëren

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Recruitment Tech Event

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Demo_Day Nederland

Op dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Met meer dan 250 mede-recruiters, de expovloer, ga in gesprek met meer dan 45 verschillende leveranciers van recruitmenttechnologie, bekijk 1-op-1 demo’s en volg pitches en uitgebreide demo talks. Kortom, dé dag om je te oriënteren op nieuwe recruitmenttooling om jouw recruitmentproces makkelijker en sneller te maken. Meld je voor 21 mei aan om gratis de beursvloer te bezoeken.

Wil je de hele dag komen en je laten inspireren door experts uit het vakgebied? Dit jaar is voor de tweede keer tijdens Demo_Day het seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma, begeleid door host Femke Marijne, spreken verschillende experts uit het vakgebied over de verschillende trends, inzichten en praktijkvoorbeelden die zij zien in het werkveld.

Profiteer van de early bird korting voor het seminar tot en met 26 maart. Let op, vol is vol! Er zijn maar een beperkt aantal tickets te verkrijgen voor het seminarprogramma.

Breaking Bias Summit 2024 – From Inspiration to Implementation

The Breaking Bias Summit is returning to Amsterdam on April 25th, 2024. The second edition is all about moving from Inspiration to Implementation.

During this full-day event, 200+ HR and recruitment professionals gather in Amsterdam on April 25th 2024 to attend inspiring and practical sessions by thought leaders and experts in Talent Acquisition, Corporate Sustainability, Neuroscience & Psychology, DE&I, and Change management in Business.

The Breaking Bias Summit aims to empower change-makers and champions of unbiased hiring from forward-thinking companies based in Europe such as Randstad, Heineken, DHL, ASML, Deloitte, Booking.com, FrieslandCampina, Indeed, Ahold Delhaize, Rabobank, and many more.

————–
De Breaking Bias Summit keert terug naar Amsterdam op 25 april 2024. De tweede editie staat volledig in het teken van de overgang van inspiratie naar implementatie.

Tijdens dit evenement van een volledige dag verzamelen meer dan 200 HR- en recruitmentprofessionals zich in Amsterdam op 25 april 2024 om inspirerende en praktische sessies bij te wonen, verzorgd door thought leaders en experts op het gebied van Talent Acquisition, Corporate Sustainability, Neuroscience & Psychology, DE&I, en Change Management in Business.

Het doel van de Breaking Bias Summit is om veranderaars en voorvechters van onbevooroordeelde werving te versterken, afkomstig van vooruitstrevende bedrijven in Europa zoals Randstad, Heineken, DHL, ASML, Deloitte, Booking.com, FrieslandCampina, Indeed, Ahold Delhaize, Rabobank, en vele anderen.

Recruitment Tech Trend_Day

Wat zijn de trends op het gebied van recruitmenttechnologie voor 2024? Tijdens de tweede editie van Recruitment Tech Trend_Day ontdek je in één middag de trends van het jaar. Niet alleen de sprekers delen hun inzichten, maar ook de deelnemers in een intieme setting met ronde tafels. Tijdens het event werden de highlights en het rapport gepresenteerd van de Recruitment Tech Survey 2024.

Staffing Tech: Outlook 2024

Hoe kunnen arbeidsbemiddelaars het maximale halen uit technologie voor hun front- en midoffice? Welke rol gaat artificial intelligence spelen in 2024? En hoe belangrijk gaat process automation in 2024 worden? Dit en nog veel meer ontdek je donderdag 7 december tijdens de livestream Staffing Tech Show: Outlook 2024 van 11.00 tot 12.15 uur.