Staffing Tech: Outlook 2024

Hoe kunnen arbeidsbemiddelaars het maximale halen uit technologie voor hun front- en midoffice? Welke rol gaat artificial intelligence spelen in 2024? En hoe belangrijk gaat process automation in 2024 worden? Dit en nog veel meer ontdek je donderdag 7 december tijdens de livestream Staffing Tech Show: Outlook 2024 van 11.00 tot 12.15 uur.

Kennisevent werkgevers – 10 november 2023

Op 10 november host JEX een exclusief kennisevent voor werkgevers. Een ochtend vol inspirerende presentaties en praktische tips die we afsluiten met een heerlijke brunch. 

Waar gaan we het over hebben?

Door de huidige arbeidskrapte staan werkgevers voor grote uitdagingen. Het wordt moeilijker om goed personeel te vinden. Wij helpen je daarbij. Als kennispartner organiseren we exclusieve kennisevents over actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt.    

Hoe vind je het juiste personeel voor je bedrijf? Tijdens het event gaan we dieper in op twee belangrijke thema’s: recruitment marketing en employer branding. In de presentaties staan niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen centraal. We zoomen samen in op hoe we deze kansen benutten en geven concrete tips die je direct kan toepassen binnen je bedrijf.  

Recruitment marketing

Ontdek hoe je jouw huidige personeel optimaal inzet. En hoe je in zeven stappen jouw recruitment succesvol opzet; het recruitment fundament. 

Spreker: Arjan Elbers – Als Strategic Recruitment Challenger schrijft, spreekt en ademt hij online recruitment. Auteur van het boek Het Recruitment Fundament. 

Employer branding

Ontdek de uitdagingen in de markt. Aan de hand van een echte casus nemen we je mee door de stappen om een krachtig werkgeversmerk te creëren.  

Sprekers: Michelle Schroen & Remke Vloeimans – Als succesvolle eigenaren van iD Employer Marketing & Media kennen zij alle ins en outs van employer branding. 

 

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

 

 

10 tips om succesvol een recruitmentsysteem te kiezen

Een recruitmentsysteem (ATS) selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen

 • Vermijd een verkeerde keuze
 • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
 • Bespaar tijd en geld met concrete tips

Spreker: Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitmenttech.nlRecruitment Tech Demo_Day en het Recruitment Tech Event (2 november 2023). Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk het juiste recruitmentsysteem is voor converterende vacatureteksten, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

 

Recruitment Tech Event

Donderdag 2 november 2023 ontdek je hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event 2023. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met talkshows, breakout programma en inspirerende keynotes.

Webinar: Zo selecteer je een recruitmentsysteem

10 tips om succesvol een recruitmentsysteem te kiezen

Een recruitmentsysteem (ATS) selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.
In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen:

– Vermijd een verkeerde keuze
– Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
– Bespaar tijd en geld met concrete tips

Spreker: Martijn Hemminga

Webinar | Nooit meer zelf vacatureteksten schrijven dankzij AI

Nooit meer zelf vacatures schrijven dankzij AI

Hoe zet jij AI in voor je voordeel? AI heeft de schrijfwereld voorgoed veranderd. De ontwikkelingen gaan zo razendsnel dat het bijna onmogelijk is om alles bij te houden. AI wordt op diverse manieren ingezet, zoals in ChatGPT, om teksten te genereren. Maar AI heeft nog veel meer toepassingen in ons dagelijks leven. Denk aan automatische vertalingen, personalisatie van content, slimme chatbots en zelfs het begeleiden van schrijfprocessen. Het is duidelijk dat AI een onmisbaar onderdeel wordt van het leven van iedereen die met schrijven bezig is. Maar hoe gaan we om met deze verandering?

In dit webinar bespreken we de toekomst van AI tekstgeneratie en alles wat daarbij komt kijken: Is generatieve AI wel veilig? Kost het trainen ervan niet evenveel moeite als het zelf maken van content? Hoe zorgen we dat we de grip op deze soorten AI niet verliezen? Welke oplossingen biedt Textmetrics op deze problemen? Hoe zorg je dat je nooit meer zelf een vacature hoeft te schrijven?

Voor wie is het webinar bedoeld?

 • Recruiters
 • HR-professionals
 • Arbeidsmarktcommunicatieprofessionals
 • Vacaturetekstschrijvers

Digitale trends en ontwikkelingen in de uitzendmarkt: Wat is de juiste richting?

Digitale trends en ontwikkelingen in de uitzendmarkt: Wat is de juiste richting?

 

De laatste tijd vliegen de nieuwe ontwikkelingen en trends je om de oren. Hier een nieuwe technologie, daar een nieuwe digitalisering. Het is nu cruciaal voor jou als flexbureau om up-to-date te zijn van al deze ontwikkelingen! Samen met Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group duikt Maikel Neelen in de laatste trends. We nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche. Wat houdt het in om up-to-date te zijn van de laatste digitale nieuwtjes? Hoe blijf je je organisatie continu innoveren om voorop te lopen?

We blikken op te toekomst van technologie binnen de sector. Wat voor rol gaan AI en ChatGPT nou echt spelen? En wordt het eindeloos geld pompen in Indeed straks veranderd naar cv blockchains, met vaste bedragen per cv? We nemen je ook mee in de platformicatie van de software branche, wat zien we gebeuren? Stappen zetten richting de toekomst vraagt om innovatie, wij leggen je de nieuwste ontwikkelingen voor en vertellen je hoe deze toepasbaar zijn voor jouw organisatie!

Ben jij er klaar voor om on-top te zijn van alle trends? Schrijf je snel in voor het webinar op 22 juni!

Impactvolle webinars voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

Ontdek hoe je impact maakt met webinars voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

In een krappe arbeidsmarkt red je het niet met alleen een goede vacaturetekst, social post en/of sourcing. Of het nu gaat om werving van actief zoeken of het engagen van de latente doelgroep, om impact te maken moet je iets bijzonders doen.

Met de inzet van webinars informeer en enthousiasmeer je optimaal jouw doelgroep met live video. Laat je eigen medewerkers in de spotlight staan, schakel live vanuit de studio naar een vestiging, start video’s in, laat kijkers op polls stemmen en vragen beantwoorden, vrijwel alles is mogelijk.

Maar hoe kun je webinars optimaal integreren in jouw recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Hoe zorg je dat webinars jouw andere middelen versterken en vice versa? Tijdens het webinar neemt Martijn Hemminga je mee hoe je webinars het beste kunt inzetten om impact te maken. Hij laat je zien wat de voordelen zijn van webinars, hoe je het succes kunt meten en hoe je een inhoudelijk goed programma kunt samenstellen. Verwacht veel tips & tricks die je direct kunt gebruiken voor je eigen webinars.

Na het volgen van het webinar weet je…

 • de voordelen van het geven van webinars
 • hoe je webinars kunt inbedden in jouw andere middelen en media
 • hoe je een goed programma kunt samenstellen
 • hoe je impact maakt met webinars

Webinar

Het vinden van talent is een grote uitdaging voor uitzend- en wervingsbedrijven in een drukke arbeidsmarkt, en met de boomer-generatie die binnenkort met pensioen gaat.

Gelukkig beschikken de meeste bureaus over veel gegevens, in de vorm van talentpools of openbaar beschikbaar op sociale-media. Door deze informatie bruikbaar te maken, en dagelijkse processen te automatiseren, kunnen uitzendbureaus uitdagingen overwinnen.
Wil je leren hoe je meer waarde kunt halen uit data en automatisering om je efficiëntie te verbeteren? Dan mag je ons aankomende webinar op 1 juni met Justin Voss niet missen. Leer hoe je de volgende uitdagingen aanpakt:
 • Hoe doorzoek ik mijn eigen database effectief in tijden van een tekort aan talent?
 • Hoe kan ik openbare talent pools gebruiken, zoals job boards of social media platforms?
 • Hoe ga ik nieuwe business genereren in tijden van economische onzekerheden

Justin Voss geeft praktijkvoorbeelden en demonstreert hoe de technologieën van Textkernel in Bullhorn je kunnen helpen snellere en beter geïnformeerde wervingsbeslissingen te nemen. Je krijgt praktische oplossingen voor je grootste recruitment-uitdagingen van een expert op dit gebied.