2,5 daagse Strategic workforce planning en HR analytics [adv]

Redactie Op 15 augustus 2013 Gem. leestijd 1 min1825x gelezen
Deel dit artikel:
2,5 daagse Strategic workforce planning en HR analytics [adv]

Een van de belangrijkste HR-topics op dit moment is strategische personeelsplanning. Het biedt u de essentiële inzichten in uw in-, door- en uitstroom op de korte en lange termijn. Maar hoe pakt u dit nu aan? Tijdens de 2,5 daagse training Strategic workforce planning en HR Analytics leert u hoe u direct grip krijgt op uw strategische personeelsplanning.

Direct toepasbaar

In interactieve, inspirerende en actieve sessies leert u alle facetten van strategische personeelsplanning te beheersen. U doorloopt samen met collegadeelnemers alle stappen om direct een professionalisering door te voeren in uw workforce. Onderbouwd vanuit de theorie maar vooral  praktisch vormgegeven. Alles wordt besproken en direct ingetraind, zodat u na deze dagen alles weet van HR analytics, talent analytics, strategische personeelsplanning en hoe u dit succesvol kunt implementeren.

Topdocenten en een toplocatie

Tijdens de training, die van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 september plaatsvindt, leert u van topdocenten Gerard Evers, Geert-Jan Waasdorp en Aad van der Werf de kneepjes van strategische personeelsplanning. De meerdaagse training Strategic workforce planning en HR Analytics vindt plaats in hotel Groenendael te Hilvarenbeek. Het hotel is prachtig gelegen de in bosrijke omgeving van het Brabantse Hilvarenbeek.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, een whitepaper over strategische personeelsplanning, een uitgebreide factsheet en om u in te schrijven op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Tot en met 18 augustus 2013 profiteert u van 10% vroegboekkorting. Of bekijk onderstaande video.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Backoffice
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency