Recruiters United en Werf& slaan handen in één

Redactie Op 17 februari 2009
Gem. leestijd 2 min 2098x gelezen
Deel dit artikel:

boeienRotterdam, 13 februari 2009 – Twee organisaties met het gezamenlijke doel om het vakgebied recruitment te professionaliseren hebben de handen in één geslagen. Voortaan zullen alle leden van de vakvereniging Recruiters United het vakmagazine Werf& gratis ontvangen.

Werf& is in januari 2008 voor het eerst verschenen. Het blad is ontstaan uit de vraag naar kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment het heeft de ambitie om deze vakgebieden te ontwikkelen en te professionaliseren. Elk kwartaal komt een nieuwe editie uit in een oplage van minimaal 5000 exemplaren, geschreven voor professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment. Werf& is een initiatief van AMC Media wat onderdeel is van de AMC Academie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Met de oprichting van het blad werd na de oprichting van de AMC Academie eind 2006 de volgende stap gemaakt om het vakgebied in 2008 verder te professionaliseren.

Recruiters United biedt een netwerk en kennisontwikkeling voor arbeidsmarktprofessionals; recruiters aan organisatie- en bureauzijde, arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, leveranciers, etcetera. Doelstelling is het professionaliseren van het vak recruitment middels het regelmatig organiseren van diverse vakgerelateerde bijeenkomsten, onder meer hét enige jaarcongres op het vakgebied recruitment.

De activiteiten van de twee organisaties vullen elkaar perfect aan. Recruiters United is blij dat ze haar leden een extra middel kan bieden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van werving. ‘We hopen dat Werf& onze leden zal inspireren om nog professioneler hun vak uit te oefenen’ aldus Marja Gobbo, manager Recruiters United.

Volgens Ilka Timofei van Werf& is de samenwerking ook voor de adverteerders van Werf& erg gunstig. ‘Voor onze adverteerders betekent de samenwerking een extra kwaliteitsgarantie dat het magazine de juiste doelgroep bereikt. Leden van Recruiters United zijn bewust met hun vak bezig en daarmee een extra interessante doelgroep.’

Voor meer informatie over Werf& kunt u terecht op:

www.werf-en.nl

010 2175850

info@werf-en.nl

Voor meer informatie over Recruiters United kunt u terecht op:

www.recruitersunited.com/

070 4161891

com@recruitersunited.com

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners