Is de Noordzee koud in december? Zij weten het zeker

Peter Boerman Op 01 december 2015
Gem. leestijd 2 min 1252x gelezen
Deel dit artikel:
Is de Noordzee koud in december? Zij weten het zeker

Of de Noordzee koud is in december? Zo’n 250 studenten en vertegenwoordigers van 10 multinationals kunnen het je nu uit eigen ervaring vertellen.

Zij waren het die te water gingen in het kader van de ‘Iceman Talent Experience’, een evenement van recruitmentplatform Business Talent Network, dat speciaal hiervoor ‘Iceman’ Wim Hof had uitgenodigd.

Voorafgaand aan de duik van 3 minuten gingen de deelnemers in hotel NH Zandvoort met elkaar om tafel voor diverse workshops, casestudies en presentaties van bedrijven als Coca-Cola, Ahold, Accenture, Unilever, Perfetti Van Melle, FlowTraders, Stibbe, Van Doorne, Bain&Company en Flowresulting.

Waterput voor de Maasai

De opbrengst van de Iceman Talent Experience, die zelfs het NOS Journaal haalde, komt geheel ten goede aan de plaatsing van een waterput in een Maasai-dorp in Tanzania. Met deze nieuwe waterput wordt een heel dorp voorzien van schoon drinkwater. Dr. Olekuney, de minister van de Maasai, nam na de duik in de Noordzee de cheque in ontvangst in aanwezigheid van de Zandvoortse burgemeester Niek Meijer. De dag werd vervolgens afgesloten met een netwerkborrel om weer een beetje op te warmen.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de dag. Nou ja, vooruit: vooral van de 3 minuten waar het allemaal om ging:

iceman 8

Training op het strand: in de maat blijven, jongens.

iceman 7

Koud, hè?

iceman 6

Dr. Olekuney heeft zijn kleren maar aangehouden.

iceman 5

Als je doet of je het leuk vindt, valt het best mee met de kou.

iceman 4

De Iceman houdt de moed erin…

iceman 2

En we zwaaien met z’n allen naar de Sint….

iceman 3

Zijn die 3 minuten nou al om?

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners