De derde editie van het Stand van Werven-onderzoek is gestart

Peter Boerman Op 07 januari 2016 Gem. leestijd 2 min1159x gelezen
Deel dit artikel:
De derde editie van het Stand van Werven-onderzoek is gestart

Het leukste onderzoek naar de stand van zaken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment is weer gestart.

Voor het derde jaar op rij onderzoekt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wat de verwachtingen zijn op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in Nederland. Vanaf vandaag, 5 januari 2016 kunnen professionals op deze gebieden de online vragenlijst invullen.

>> Ja, ik wil meteen beginnen met het onderzoek

Leuke vragenlijst in 10 minuten

Met dit onderzoek wil de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de actualiteiten en ontwikkelingen in het vakgebied in kaart brengen. Daarbij passeren onderwerpen de revue die bijvoorbeeld interessant zijn als het gaat om de prioriteiten voor 2016 en de meest effectieve wervingsmedia. De resultaten van het onderzoek worden verwerkt in whitepapers en persberichten, ook hier op Werf-en.nl, en zullen ook terugkomen in de trainingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Extra aandacht voor vacatureteksten

Als het goed is, duurt het onderzoek voor de deelnemer ongeveer 10 minuten. Nieuw dit jaar is dat er ook vragen in het onderzoek meelopen op het gebied van vacatureteksten. Momenteel ontwikkelt Intelligence Group een nieuwe tool die helpt om je vacatureteksten meer doelgroepgericht te schrijven. De antwoorden op de vragen in het onderzoek worden gebruikt om de tooling te optimaliseren.

Doe mee, maak kans op leuke prijzen en krijg als eerste de resultaten

De vragenlijst kan vanaf nu worden ingevuld. Als dank voor je medewerking kun je aangeven dat je als eerste de resultaten wilt ontvangen. Daarnaast maak je kans op prijzen zoals opleidingscheques, adviezen van Wervingswereld.nl en een aantal jaarabonnementen op amcexpert.nl.

>> Ik start nu het onderzoek

ja ik doe mee

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency