5 redenen waarom je Talent Acquisition Live niet mag missen

12 maart is het zo ver: de 3e editie van Talent Acquisition Live. Maar waarom mag je dit event niet missen? 5 redenen.

Redactie Op 06 januari 2020
Gem. leestijd < 1 minuut 374x gelezen
Deel dit artikel:
5 redenen waarom je Talent Acquisition Live niet mag missen

1. Het is internationaal

Je kunt lekker in je eigen land blijven, maar dan wel met het idee dat je in het buitenland bent. TA Live vindt plaats in De Nieuwe Liefde in Amsterdam, maar niet alleen met Nederlanders: het is een internationaal event. Dat betekent dat je kunt netwerken met allerlei Europese recruitmentprofessionals, maar wel ‘s avonds gewoon naar huis kan.

2. Teddy Dimitrova is de MC

Vorig jaar vertelde Teddy Dimitrova tijdens TA Live wat hospitality en recruitment met elkaar te maken hebben. Haar presentatie maakte – terecht – indruk en dat is waarom ze deze editie gaat leiden als MC. Verwacht een hoop kennis, energie en… mooie schoenen.

3. Kasia Tang komt spreken

Hoe word je een sourcing recruiter? De Poolse Kasia Tang vertelt je er alles over. Over het onderwerp schrijft ze een blog, maar ook is ze manager bij de Recruitment Open Community Polska, de grootste community voor Poolse recruiters.

4. De track Recruiting Brainfood 

Dit jaar is er een speciale track voor ‘recruiting brainfood’. De eerste naam is al bekend en wie kan dat ook anders zijn dan de man achter Recruiting Brainfood: Hung Lee. Met zijn nieuwsbrief houdt hij elke week recruiters op de hoogte van het laatste nieuws.

5. Akbar Karenga is aanwezig

Akbar Karenga is een recruitment geek uit Londen die vooral ervaring heeft met het zoeken van talent voor grote techbedrijven. Op 12 maart gaat hij recruiting vergelijken met het welbekende gevecht tussen David en Goliath. Wij zijn ieder geval benieuwd.

Ben je nieuwsgierig geworden? De Early Bird is nog geldig tot 15 januari.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners