7 redenen om je nú in te schrijven voor Werf& Live

Peter Boerman Op 26 april 2018
Gem. leestijd 2 min 953x gelezen
Deel dit artikel:
7 redenen om je nú in te schrijven voor Werf& Live

Nog even en dan is het zover: dan vindt de derde editie plaats van Werf& Live, hét jaarevenement voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. 7 redenen om je nú in te schrijven.

#1. We vieren een jubileumfeestje

Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat Werf& voor het eerst verscheen. Toen nog als een mooi printmagazine, maar nu alweer een aantal jaar als actuele, mooie website, vol met de laatste nieuwtjes en inspirerende interviews. Tijd om daar even met elkaar op te proosten!

#2. Facebook komt het podium op

Facebook op een Nederlands podium? Het komt zelden voor. Maar Werf& Live heeft het voor elkaar: op 17 mei komt ex-Apple-medewerker en voormalig bureau-eigenaar Sief Khafagi als keynote speaker vertellen over de recruitmentaanpak van ’s werelds grootste sociale medium. Spannend!

#3. De locatie is supertof

Het grootste Nederlandse evenement voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vindt dit jaar plaats op een supertoffe locatie: de Rijtuigenloods in Amersfoort. Is dat belangrijk? Ja, dat is belangrijk, want in de juiste omgeving is het nét even wat fijner om kennis en inspiratie op te doen. En waar kan dat dan beter in deze prachtige industriële omgeving met bijzondere subruimtes in rijtuigen, waar je zowel met de trein als met de auto prima kunt komen?

#4. Je krijgt een truckload aan inspiratie

Hoe werf je 1.800 medewerkers in een jaar, als je zelf nog maar net met 4 man bent? Hoe ga je om met al die datastromen die op je afkomen? En hoe haal je nou het meeste uit referral recruitment? Op Werf& Live wordt het allemaal besproken en scheiden we de zin van de onzin. Zodat je de dag erna meteen aan de slag kunt, én wilt, om ook jouw werving en selectie (nog) verder te verbeteren.

#5. Je bent in 1x helemaal bij

Naast de keynote sessies zijn er ook 18 verdiepende impactsessies, waar je wordt bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen in het vak, en tegelijk een kijkje in de keuken krijgt bij organisaties als de AIVD, NCOI en Croonwolter&dros, om maar een paar van de vele voorbeelden te noemen.

Wie van de 10 genomineerden gaat er met de prijzen vandoor? Op 17 mei horen we het…

#6. De Werf& Awards worden uitgereikt

De vakjury heeft er al een héél zware dobber aan gehad, aan het oordeel over de ruim 50 cases die dit jaar werden ingezonden voor de inmiddels felbegeerde Werf& Awards, de jaarprijzen voor werving en selectie met impact. Maar ze zijn er uitgekomen, net als het publiek dat ook zijn favorieten al kenbaar gemaakt heeft. Wie van de 10 genomineerden gaat er uiteindelijk met de prijzen vandoor? Op 17 mei zullen we het horen…

#7. O ja, en iedereen is er…

Al zo’n 350 mensen hebben zich ingeschreven. Allemaal leuke vakgenoten, interessante mensen die ook alles eraan willen doen om hun organisatie van het juiste talent te voorzien. En van wie je dus zeker inspiratie kunt opdoen en met wie je dus ook al je eigen ervaringen en uitdagingen kunt delen. Kunnen we jou ook verwachten?

… Schrijf je dus nu in!

Op 17 mei vindt Werf& Live plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dan vieren we meteen het 10-jarig bestaan van Werf&. Jij komt toch ook?

  • Meteen inschrijven voor dit topevenement? Dat kan hier.
  • Of liever eerst nog wat meer informatie?
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners