7 tips om effectief student talent te bereiken (whitepaper)

Redactie Op 17 september 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 2679x gelezen
Deel dit artikel:
7 tips om effectief student talent te bereiken (whitepaper)

Een belangrijke voorwaarde voor talentmanagement is het weten te vinden, het bereiken van jong talent. Zowel binnen je organisatie als erbuiten. Het op de juiste manier bereiken van talent, talentmarketing, is het onder de aandacht brengen van de mogelijkheden van je organisatie bij talent. In deze whitepaper van DirectStudents lees je 7 tips om effectief talent te bereiken.

Talentmarketing

Er wordt erg weinig geschreven over het bereiken van getalenteerden. Wanneer je talent ontdekt is het belangrijk het op de juiste manieren te kunnen inzetten om de organisatie te verbeteren. Waar draait het om bij veel organisaties als het gaat om talent? Het is van belang om op de juiste manier, binnen de organisatie, bestuur en specialisten op te leiden die het onderscheidend vermogen van je organisatie zijn of dat kunnen gaan worden.

Tips voor innovatieve talentpool concepten

Deze whitepaper geeft tips en behandelt diverse innovatieve talentpool concepten, die de laatste jaren zijn ontstaan. Onder meer deelt een ervaren talentmanager van NN Group (voorheen Nationale Nederlanden) zijn visie en ideeën. Ook komen vier talenten aan het woord die ieder een andere achtergrond en opleiding hebben.

Voor wie is deze whitepaper?

Deze whitepaper is interessant voor graduate recruiters, campus recruiters, talent managers, traineeship coördinatoren en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten aan werkgever- en bureauzijde. Door het vergroten van kennis van wat er anno 2014 op talentmarketing gebied in Nederland speelt maak je als professional de juiste keuzes.

Download de 21 pagina’s tellende whitepaper van DirectStudents door onderstaand formulier in te vullen.

* verplicht veld
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners